İşte Beşiktaş'ın Lichtsteiner kararı!

İşte Beşiktaş'ın Lichtsteiner kararı!

Siyah-beyazlılar, İsviçreli savunmacıya, maliyeti nedeniyle ‘hayır’ dedi. Kara Kartal, yoluna kadrodaki isimlerle devam edecek

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta Gökhan Gönül'ün sakatlığının devam etmesi ve Beck'in Stuttgart'a gitmesinin ardından gözler sağ bek takviyesine çevrildi... Menajerler tarafından siyah-beyazlılara önerilen Juventuslu Stephan Lichtsteiner'e yönetim temkinli yaklaştı. Oyuncunun şartlarını araştıran ve yılda 2,8 milyon Euro kazandığını duyan siyah-beyazlılar, ekonomik koşullar nedeniyle bu ismi veto etti.

Eldekilerle yola devam
Lichtsteiner'e 'hayır' diyen Beşiktaş, sağ bek için kadrodaki isimlerle yürüme kararı aldı. Kayseri ile oynanan hazırlık maçında sağ bekte formayı Necip Uysal'a veren Şenol Güneş, oyuncunun performansından memnun kaldı. Necip'in yanı sıra Güneş'in, bu bölgede Adriano ve Medel'i de kullanabilecek olması, takviyeyi rafa kaldırdı. (Sabah-Fatih Doğan)

Takvim gazetesinde yer alan haberde ise Lichtsteiner'ın Beşiktaş'a transferiyle ilgili görüşmelerin sürdüğü belirtilirken, "İki kulüp arasında yapılan ilk görüşme olumlu geçerken bonservis bedeli ve bu bedelin ödeme planı konusunda temaslar sürüyor." ifadeleri yer almıştı.

Etiketler :