İşte Beşiktaş'ın listesindeki golcü

İşte Beşiktaş'ın listesindeki golcü

Beşiktaş'ta forvet transferi için çalışmalar sürüyor.

s1-004.jpgBeşiktaş'ın Eto'o sonrası yöneldiği alternatif isimlerden bir tanesi de Juventus'lu Mario Mandzukic. Antalyaspor’un Eto’o’yu vermekten vazgeçmesi üzerine aynı akşam bir araya gelen yönetim kurulu, Atletico Mineiro’da oynayan Lucas Pratto ve Juventuslu Mario Mandzukic isimlerini de masaya yatırdı.

Mandzukic’in menajeriyle iki gün önce Antalya’da yemek yiyen Başkan Fikret Orman’ın bu isme daha sıcak baktığı iddia edildi.

İddialara göre Beşiktaş'a, yeni transfer Mitrovic'in menajeri Ivan Cvjetkov tarafından Mario Mandzukic önerildi. Mitrovic'in dışında Hırvat golcünün de temsilciliğini yürüten Cvjetkov, Başkan Fikret Orman'la yaptığı görüşmede Mandzukic'in 18 milyon Euro'luk astronomik bir teklif aldığı Çin'e gitmeye sıcak bakmadığını ve kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini söyledi.

Siyah-beyazlı kulüp, taraftarı ayağa kaldıracak bu transferi "satın alma opsiyonlu kiralık" formülüyle gündemine aldı. Üstelik 1.90'lık pivot Mandzukic, Şenol Güneş'in Antalya kampında yaptığı "istediğim forvet" tarifine tam uyuyor.

Juventus, Mario Mandzukic’i 2015-16 sezonunun başında 19 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Atletico Madrid’den transfer etmişti. 30 yaşındaki Hırvat forvet geride kalan 1.5 sezonda 55 resmi maçta forma giyerken rakip filelere 17 gol gönderdi. (Milliyet & Sabah)

sss-003.jpg

Etiketler :