İşte Beşiktaş'ın Mendzukic planı! İmza parası + maaş + Ş. Ligi için ekstra maaş

İşte Beşiktaş'ın Mendzukic planı! İmza parası + maaş + Ş. Ligi için ekstra maaş

Burak Yılmaz'ın yerini kaliteli bir forvetle doldurmak isteyen Beşiktaş, Mario Mandzukic için tüm şartları zorlayacak. Listedeki diğer isimler Pukki, Lukic ve Papiss Cisse...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta, limitlerinin açıklaması ile birlikte transfer harekatı hız kazanırken, yönetim ilk olarak takımın yeni golcüsünün işini bitirmek istiyor. Burak Yılmaz'ın Lille'e gitmesinin ardından girişimlerini hızlandıran siyah-beyazlıların listesinin ilk sırasında ünlü forvet Mario Mandzukic yer alıyor.

 

Beşiktaş'ın hazırladığı "transfer teklifi sistemi" çerçevesinde ilk teklif Mario Mandzukic için hazırlandı. En son Al Duhail'de forma giyen ve şu anda bonservisi elinde olan 34 yaşındaki Hırvat golcünün menajerine gönderilmek için hazırlanan ve Başkan Ahmet Nur Çebi'nin imzasını bekleyen teklif şöyle...

*İki yılda ödenmek üzere 1.5 milyon euro imza parası. 2 milyon 250 bin euro maaş.

*Şampıyonlar Ligi'ne kalınması durumunda; ilk yıl için geçerli olmak üzere 1 milyon euro ekstra imza parası. Ayrıca 1 milyon euro da ekstra maaş.

Ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde alınacak her puan bir karşılığında 50 bin euro. Ayrıca üst tura çıkma karşılığında 150 bin euro ekstra prim. Her turda yine 150 bin euro ekstra prim.

*Gruplara kalınamaması halinde Mandzukic'e sözleşmesini tek taraflı fesih hakkı verilecek. O tarihe kadar kendisine ödenecek olan aylık 300 bin euro olacak.

Yani Mandzukic, Beşiktaş'ı gruplara taşırsa 4 milyon 250 bin euro artı olarak, üst tura çıkarırsa da ortalama 500 bin euro daha kazanabilecek.

Siyah-beyazlıların liste başındaki forveti Mandzukic, 497 maçlık profesyonel kulüp kariyerinde rakip fileleri tam 197 kez havalandırdı. 84 de asist yapan Hırvat santrfor, toplamda 281 gole direkt olarak katkı sağladı. (Fotomaç)

Etiketler :