İşte Beşiktaş'ın takibe aldığı 3 futbolcu

İşte Beşiktaş'ın takibe aldığı 3 futbolcu

Beşiktaşlı yöneticiler Avrupa'da hangi futbolcuları yerinde izleyerek takibe aldı?

Caner Erkin’in sakatlığı sonrası yaşanan kanat sorunu için düğmeye basan Beşiktaş yönetimi, Avrupa’nın çeşitli liglerinde oynayan oyuncuları taramasının yanı sıra milli maçlarda da boş durmadı.

Yöneticiler Metin Albayrak ile Ahmet Ürkmezgil Avusturya’nın, İrlanda ile oynadığı maçı mercek altına alırken bunun yanı sıra altyapı sorumlusu Gökhan Keskin ve Fikret Demirer, Çek Cumhuriyeti’nin Norveç’i 2-1 yendiği mücadeleyi takip etti.

Ofansif orta saha ve sol kanat oyuncusu avında olan Siyah-Beyazlılar’ın radarına Viktoria Plzen’de forma giyen Tomas Horava, Midtjylland’da oynayan Filip Novak ve Slavia Prag’dan Jaromir Zmrhal girdi.

Çek ekibinin iyi futbolla galip geldiği oyunda en dikkat çeken isimler Zmrhal ile Horava oldu. Ancak bu ikilinin Şampiyonlar Ligi gibi dev bir arenada nasıl bir performans gösterebileceklerinin kafalarda soru işaretleri bıraktığı öğrenildi.

Çekler’in maçını izleyen Siyah-Beyazlı kurmaylar, Trabzonsporlu yetkililerle de karşılaştı. Bordo-Mavili scout ekibinin de Çek Cumhuriyeti’nde forma giyen bazı oyuncuları takibe aldığı belirtildi.

Bu arada transferden sorumlu yönetici Umut Güner’in ise Belçika’nın Estonya’yı yendiği maçı izlediği öğrenildi. (HT Spor / Kartal Yiğit)

Etiketler :