İşte Beşiktaş'ın Tolgay planı

İşte Beşiktaş'ın Tolgay planı

Kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan, affedilmeyi bekliyor. Ancak yönetimin fikri bu yönde değil...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ta yaklaşık bir ay önce kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan konusunda, teknik direktör Şenol Güneş’in “Affedin” raporu verdiği öğrenildi. Yönetim ise şimdilik bu konuya sıcak bakmıyor.

FULYA'DA ÇALIŞIYOR

Tolgay şimdilik Fulya'daki altyapı tesislerinde özel antrenör eşliğinde çalışmalarına devam ediyor.

Sezon başında 4 yıllık sözleşme imzalanan Tolgay konusunda Başkan Fikret Orman’ın çok kararlı olduğu öğrenildi. Yönetim Tolgay'a gelen teklifler üzerinde kafa yoruyor.

TAKASTA KULLANILIR

Şimdiye kadar hiç resmi teklif gelmese de üç ezeli rakibin de Tolgay'la ilgilenmesi rahatsızlık yaratıyor. Başkan Fikret Orman, Tolgay için F.Bahçe'den Ozan Tufan + 2 milyon euro istedi; Ozan + Nabil Dirar teklifini reddetti. G.Saray'ın Eren Derdiyok'la takas etme fikrine sıcak bakmadı ama Belhanda'nın takasta kullanılmasına sıcak baktığını söyledi.

"KİMSE BEŞİKTAŞ'TAN ÜSTÜN DEĞİL"

Başkan Orman, geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili olarak, “Tolgay, Beşiktaş’ın disiplin yönetmeliğine aykırı davrandı. Kimse Beşiktaş’tan üstün değil. Para almaya gelince profesyonel oluyorlar. Her zaman profesyonel olmalılar” diyerek kızgınlığını dile getirmişti.

DAHA ÖZÜR DİLEMEDİ

Beşiktaş’ta A Takım’dan sorumlu yönetici Ahmet Kavalcı ise “Tolgay için herhangi bir şekilde yeni bir değerlendirmede bulunmadık. Zaten yaptığı davranışın karşılığında bugüne kadar ne hocasından, ne takım arkadaşlarından ne de camiamızdan daha özür dilememiştir. Bizim yeni bir karar almamız için bunların gerçekleşmiş ve teknik direktörümüz Şenol Güneş’in de bize yeni bir rapor sunmuş olması gerekmektedir. Bunların hiçbiri olmamıştır, yani Tolgay’ın anlattığım şekilde bir girişimi dahi yoktur” ifadelerini kullandı. (Yeni Şafak & Fotomaç)

Etiketler :