İşte Beşiktaş'ta Ertaç gerçeği

İşte Beşiktaş'ta Ertaç gerçeği

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın Evkur Yeni Malatyaspor ile kontratı biten Ertaç Özbir ile anlaştığı öne sürülmüştü ama yöneticiler bunu yalanladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor... Siyah-beyazlıların Evkur Yeni Malatyaspor ile kontratı biten kaleci Ertaç Özbir ile anlaştığı öne sürüldü ama siyah-beyazlı yönetim bunu yalanladı.

Kartal'ın Ertaç ile yıllık 750 bin Euro karşılığı Türk Lirası'na anlaştığı ve sözleşmenin 2+1 senelik olacağı iddia edliyordu ama asistanaliz.com'un ulaştığı siyah-beyazlı yöneticiler, "Bu transferi biz de medyadan duyduk. Bizim böyle bir girişimimiz yok. Kaleci arayışı halinde değiliz" dediler.

Beşiktaş'ta Alman file bekçisi Loris Karius gelecek sezon da takımda olacak. 21 yaşındaki Utku Yuvakuran onun yedeği konumunda. Ayrıca son olarak U18 Milli Takımımız'ın 3. tamamladığı Valentin Granatkin Turnuvası'nda organizasyonun en iyi kalecisi seçilen Ersin Destanoğlu da siyah-beyazlıların A takım kadrosunda yer alıyor. (Asist Analiz - Kartal Yiğit)