İşte Beşiktaş'ta Fabrice N'Sakala transferinin tüm detayları

İşte Beşiktaş'ta Fabrice N'Sakala transferinin tüm detayları

Beşiktaş, Fransız sol bek N'Sakala ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Beşiktaş Editörü Gökmen Özcan, Tivibu Spor'da N'Sakala transferine ilişkin tüm detayları aktardı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Alanyaspor'la sözleşmesi sona eren Fransız sol bek Fabrice N'Sakala'yı resmen açıkladı. Fanatik Gazetesi Beşiktaş Editörü Gökmen Özcan, N'Sakala transferinin tüm detaylarını Tivibu Spor'da paylaştı.

N'Sakala transferinin 3 ay önce bittiğini dile getiren Gökmen Özcan, ''3 ay öncesinden Caner Erkin'in gönderileceği, N'Sakala'nın geleceği belliydi. Son pürüzler de yaklaşık 2 hafta öncesine kadar giderildi. Açıklanmamasındaki sebepler; limit konusundaki son durumun belli olması ve buna ek olarak takımdan giden birçok futbolcunun olmasıydı. Tatil arası da vardı. N'Sakala da bu arayı değerlendirdi. Bu sebeplerden dolayı süreç uzadı.'' dedi.

Yönetimin daha çok performansa dayalı anlaşmalar üzerine çalıştığını belirten Gökmen Özcan, ''Bu durum geçtiğimiz sezon Atiba ile başlamıştı. Yönetim, oyuncuların bazı şeyleri hak ederek yapmasını bekliyor. Elde 'garanti para' denilebilecek bir ücret yok. Bunun da farkındalar. Gerçeklere yönelik hamleler yapıyorlar.'' şeklinde konuştu.

Etiketler :