İşte bu akşamki maçı canlı yayınla izleyebilmenin yolu

İşte bu akşamki maçı canlı yayınla izleyebilmenin yolu

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki temsilcimiz Beşiktaş rövanş maçında Avusturya temsilcisi LASK Linz ile karşı karşıya gelecek. LASK Linz - Beşiktaş maçını CANLI yayınla izleyebilmek mümkün...

Ajans Beşiktaş - UEFA Avrupa Ligi üçüncü ön eleme turunda LASK Linz ile Beşiktaş arasındaki karşılaşmaya sayılı saatler kaldı. Linzer Stadı'nda TSİ 20.45'te başlayacak maçı Karadağlı hakem Nikola Dabanovic yönetecek. Dabanovic'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Jovica Tatar ile Aleksandar Djikanovic yapacak. Mücadelenin dördüncü hakeme ise Vojin Vojinovic olacak.

İstanbul'daki karşılaşmayı Ryan Babel'in golüyle 1-0 kazanan Beşiktaş, bu avantajlı skorla rövanşta tur arayacak. Siyah-beyazlı ekip, her türlü galibiyet veya beraberlikte adını play-off turuna yazdıracak. Beşiktaş'ın iki farklı mağlubiyeti halinde ise tur atlayan ekip LASK Linz olacak. Siyah-beyazlılar, tek farklı gollü mağlubiyetlerde dahi turu geçecek. 

Karşılaşmaya sayılı saatler kalmasına rağmen  LASK Linz ile Beşiktaş arasındaki karşılaşmanın Türkiye yayıncısı maça 2 saat kala belli oldu. Maçı Türkiye'de TRT yayınlayacak. 20:45'teki karşılaşma TRT1'den canlı olarak yayınlanacak.

Maç için internette onlarca canlı izle sayfası açılmış durumda. Ancak bu canlı izle sitelerine yasal sonuçlar doğurma ihtimalinden ötürü itibar etmemenizi öneririz. Normal şartlarda UEFA Avrupa Ligi maçları Tivibu Spor tarafından yayınlanır. Beşiktaş LASK Linz maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar internet üzerinden "Beşiktaş LASK Linz canlı izle" aramalarını yapmaya başladı bile. Taraftarlar, Beşiktaş LASK Linz maçını şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırılıyor. 

AVUSTURYA KANALI DA CANLI YAYINLAYACAK

Avusturya'da yayın yapan LT1 kanalı maçı canlı ve naklen olarak yayınlayacak. LT 1 kanalını Türk uydularından veya Türkiye'deki dijital yayın platformlarından ulaşılmaz imkansız. LT1 kanalı ASTRA 19.2 1N uydusundan yayın yapmaktadır.

LT1 kanalı frekans bilgileri şöyle:
Uydu Adı : Astra 19.2 1N
Frekans : 12663
Polarite : H (Yatay)
Sembol : 22000
FEC : 5/6

Eğer dönebilen (motorlu) çanak anteniniz ve buna uyumlu uydu cihazınız varsa, 19.2 derecesine yönlendirerek Astra 19.2 1N uydusunu cihazınıza ve televizyonunuza ayarlayabilirsiniz. Ayarladıktan sonra kanal taraması yaparak kanalların yüklenmesini beklemeniz gerekecektir. Eğer dönebilen (motorlu) bir çanak anteniniz yoksa, bu ayarı ancak uydu teknik servislerine yaptırabilirsiniz.

Öte yandan  LT 1 kanalının internet yayınını bulabilir, maçı internet üzerinden izleme yoluna başvurabilirsiniz.  Sporseverlerin çokca başvurduğu yayın siteleri justintv, lshunter, netspor10 ve benzeri netspor siteleri öne çıkıyor. Ancak internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar maç yayınlarının izinsiz bir şekilde internete aktarılması şeklinde gerçekleşmektedir. Bu yayınları yapan internet siteleri, kötü yayın kalitesi ile maçı 5 dakikaya varan gecikmelerle aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla, kimlik dolandırıcılığı, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz.

DİĞER YAYINCILAR

Bu akşam 20:45'te başlayacak LASK Linz - Beşiktaş maçını Avrupa'da LT1, Arena Sport 1, Arena Sport 4, Pyramids TV, Sports 1 ve ESPN kanallarının yayınlaması bekleniyor.