İşte Domagoj Vida'nın tüm açıklamları!

İşte Domagoj Vida'nın tüm açıklamları!

Vida, Vodafone Park'ta Fikret Orman'la birlikte basın toplantısına katıldı.

Ajans Beşiktaş - Dün İstnabul'a gelen Beşiktaş'ın yeni Hırvat oyuncusu Vida sabah sağlık kontrolünden geçerek Bjk Tv'de yayına katıldı. Bjk Tv'de açıklamalarda bulunan Vida Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile birlikte basın toplantısına katıldı. 

Vida'nın BJK TV açıklamaları

İmza töreni öncesinde BJK TV'ye açıklamalarda bulunan Vida, "Beşiktaş taraftarının bana gösterdiği ilginin farkındayım." derken, Beşiktaş'ın bütün Şampiyonlar Ligi maçlarını izlediğini de söyledi. 

Stoper pozisyonunda oynadığını ancak görev verilmesi takdirde sol bek ve sağ bekte de oynayabileceğini dile getiren Vida, "Bana nerede ihtiyaç duyulursa orada elimden geleni yaparım" dedi.
Vida, kendisini transfer etmek için Zagreb'e giden Fikret Orman'ın ilgi ve alakasından dolayı Beşiktaş'ı tercih ettiğini de dile getirdi.

Vida BJK TV'deki röportajında son olarak kartal pozu verdi ve "Alemin gözü yaşlı, Vida artık Beşiktaşlı" dedi. Hırvat oyuncu ardından imza törenine geçti. 

İmza töreninde konuşan Domagoj Vida, "Başkanımız Fikret Orman’a gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum. Herkesten saygı gördüm. Herkese güzel bir yıl diliyorum. Beşiktaş’ta kendimi bir kez daha kanıtlayacağım. Başka teklifler de almıştım ama ben kararımı çoktan vermiştim. Bayern Münih maçı zor olacak ama bizim de hedeflerimiz var. Beşiktaş çok iyi oyunculardan kurulu bir takım. Çok tecrübeli bir hocamız ve muhteşem bir taraftarımız var. Taraftarlarımızın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum.” dedi.

Etiketler :