İşte Ersan Gülüm transferinde son durum

İşte Ersan Gülüm transferinde son durum

Geçtiğimiz sezon ara transferde Çin'e transfer olan Ersan Gülüm için son durum ne?

Sürpriz bir şekilde Beşiktaş’ın gündemine giren Ersan Gülüm’ün 2 gün içinde Çin kulübü ile tamamen bağlarını koparıp bonservisini alacağı ve daha sonra da İstanbul’a geleceği öğrenildi.

Tekrar Beşiktaş’a dönmeyi çok isteyen Ersan için teknik direktörü Şenol Güneş’in ise kesin kararını vermediği bildirildi. Ersan Gülüm’ün Çin’e gitmesine karşı çıkan Güneş’in, Mitrovic’in de alınmasıyla bu bölgede yoğunluk olacağından dolayı kararsız kaldığı kaydedildi.

Ancak başkan Fikret Orman’ın Ersan’ın yeniden takıma dönüşünü istediği, bu nedenle transferin hafta sonuna kadar biteceği belirtildi.

Yönetimin tekrar siyah-beyazlı formayı giymesine yeşil ışık yaktığı Ersan'ın kulübü Hebei Fortune ile yapılan ilk görüşme olumlu geçti. Birkaç pürüz de çözülürse 29 yaşındaki defans oyuncusunun cuma günü İstanbul'a gelip kiralık sözleşmesi imzalaması ve yeniden Kartal olması bekleniyor.

ERSAN GELİRSE SOBOL RAFA KALKACAK

Mitrovic takviyesi sonrası milli savunmacı da geri gelirse takımdaki stoper sayısı 6'ya çıkacağı için Tosic tamamen defansın solunda kullanılacak. Bu durumda prensipte anlaşma sağlanan 21 yaşındaki Ukraynalı sol bek Eduard Sobol'un Shakhtar Donetsk'ten sezon sonuna kadar kiralanması planı rafa kalkacak.

BEŞİKTAŞ'TA 122 MAÇA ÇIKTI

2010- 11 sezonu başında Adanaspor'dan transfer edilen Ersan, Beşiktaş'ta geçirdiği 5.5 yılda 122 resmi karşılaşmaya çıkmıştı. (HT Spor & AMK)

Etiketler :