İşte Göztepe - Beşiktaş maçının hakemi

İşte Göztepe - Beşiktaş maçının hakemi

Beşiktaş Süper Lig'in 9. haftasında Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Maçın hakemini yakından tanıyalım...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, ligde topladığı 15 puanla üçüncü sırada bulunurken son olarak Konyaspor ile deplasmanda oynadığı maçtan 2-2 berabere ayrılmıştı.

Göztepe Beşiktaş maçı hakemi kim?

Karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Özkan Yankaya dördüncü hakem olacak. Maç, 21 Ekim 2018 Pazar günü saat 19:00'da Bornova stadında oynanacak. 

Fırat Aydınus'un Beşiktaş karnesi

Beşiktaş, Fırat Aydınus'un listesinde maçını yönettiği takımlar arasında; en çok maç yönettiği 5. takım. Aydınus kariyeri boyunca en çok Fenerbahçe maçı yönetti. Beşiktaş'ın ise 37 maçını yönetti. Beşiktaş bu maçlarda 14 galibiyet, 11 beraberlik ve 12 mağlubiyet yaşadı. 

Fırat Aydınus, Beşiktaşlı futbolculara 89 kez sarı kart gösterirken (maç başına 2,4 sarı kart) 8 kez kırmızı kartına başvurdu. Hakem, rakip takımlara ise 104 kez sarı kart gösterirken (maç başına 2,8 sarı kart), 12 kez kırmızı kartına başvurdu.

Beşiktaşlı taraftarlar, MHK'ya yönelik tepkiler sonrası Göztepe-Beşiktaş maçı hakeminin kim olacağını merak etmekteydi. Beşiktaşlıların en çok tepki gösterdiği hakemler arasında Fırat Aydınus da bulunuyor. 

Etiketler :