İşte Oğuzhan gerçekleri! Neden gitmek istiyor, kulüp neden hemen onay verdi, Sergen Yalçın'ın şartı ne?

İşte Oğuzhan gerçekleri! Neden gitmek istiyor, kulüp neden hemen onay verdi, Sergen Yalçın'ın şartı ne?

Süper Lig'de transferin son günlerine yaklaşırken, en hareketli saatler Beşiktaş'ta yaşanıyor.

Ajans Beşiktaş ÖZEL - Son yıllarda performansında yaşadığı düşüş nedeniyle taraftarla arası açılan ve oynadığı her maçta protesto edilen Oğuzhan Özyakup, ayrılık aşamasında.

Doğup büyüdüğü ve futbol altyapısında oynadığı Hollanda'da birçok ekiple uzun süredir görüşen Oğuzhan Özyakup, Feyenoord ile anlaşma aşamasına geldi. Sezon sonuna kadar Hollanda ekibine kiralık gidecek olan Oğuzhan Özyakup'un maaşını Feyenoord ödeyecek. Feyenoord, Oğuzhan için Beşiktaş'a kiralama bedeli ödemeyecek ancak milli oyuncu da Beşiktaş'taki 1 milyon 600 bin euroluk alacağını bırakacak.

İşte Beşiktaş yönetimi de bu nedenle Oğuzhan'ın gitmesine sıcak bakıyor. Siyah-beyazlı yönetim, hem 1 milyon 600 binlik borçtan kurtulmuş olacak, hem de Oğuzhan'ın iyi oynaması halinde yüksek bir bonservis bedeliyle oyuncuyu satmış olacak.

Sergen Yalçın'ın Oğuzhan şartı

Ancak Abdullah Avcı'nın ayrılıp Sergen Yalçın'ın göreve gelmesiyle işler tamamen değişti. Oğuzhan'ın Feyenoord'a gideceğini, hatta işlerin imza aşamasına geldiğini duyan Sergen Yalçın, bu transfere onay vermedi. Sergen Yalçın'ın bu isteiğini Oğuzhan'a ileten siyahbeyazlı yöneticiler ise Oğuzhan'dan "Kasam da artık sahaya çıkamıyorum. Sahaya çıkmak kenarda dursun, yedek kulübesinde bile protesto ediliyorum. Gidip futbol oynamak istiyorum" cevabını aldılar.

3 taraf da bugün soon sözlerini söyleyecek ve Oğuzhan'ın Feyenoord'a gidip gitmeyeceği kesinlik kazanacak.