İşte Oğuzhan'ın yeni sözleşmesinin detayları!

İşte Oğuzhan'ın yeni sözleşmesinin detayları!

Beşiktaş'ın kaptanı Oğuzhan Özyakup, Antalya'da basın toplantısı düzenledi. Milli oyuncun basın toplantısında sözleşmesiyle ilgili sözler ise yeni bir gündem oluşturdu.

Ajans Beşiktaş - Devre arası kampını Antalya'da gerçekleştiren Beşiktaş'ta kaptan Oğuzhan Özyakup, basın toplantısı düzenledi. Oğuzhan Özyakup yeni sözleşme ile ilgili "Beşiktaş ile sözleşme konusunda bir sıkıntı yaşamam. Burası benim evim. Sözleşme ile ilgili fazla bir şey konuşulmaz. Kulüp de açıklar. Resmi açıklamayı kulüp yakın zamanda yapacak. Ben burada çok mutluyum. Burası benim evim." ifadelerini kullandı.

Ajans Beşiktaş, 6 Mayıs 2017 tarihinde Oğuzhan'ın yeni sözleşmesinin detaylarını paylaşmıştı. İşte o haber;

"Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Oğuzhan Özyakup'un sözleşmesinin 1 yıl uzatılacağını ve henüz imza atılmamasına rağmen anlaşmanın büyük oranda sağlandığını açıklamasının ardından yıldız futbolcunun yeni sözleşmesindeki detaya Ajans Beşiktaş ulaştı. Bundan önce yıllık 1.4 milyon euro garanti ücret alan Oğuzhan Özyakup'un yeni sözleşmesinde yıllık garanti ücreti 2.3 milyon euro olacak."

Aynı zamanda 8 Ağustos tarihinde yine Ajans Beşiktaş, Oğuzhan'ın yeni sözleşmesindeki opsiyon maddesinin kalktığını da şu haberle duyurmuştu;

"Siyah-beyazlı takım, yeni sezon öncesinde Tolgay Arslan ile birlikte Oğuzhan'ın da sözleşmesi 5 yıl daha uzattı. Geçtiğimiz aylarda sözleşme uzatılması konusunda anlaşmaya varılan yıldız futbolcunun yeni mukavelesine 5 takım için opsiyon maddesi konulmuştu. 23 Temmuz tarihine kadar geçerli olan bu maddenin de süresi doldu.

Beşiktaş'la olan sözleşmesini 5 yıl uzatan Oğuzhan'ın yeni sözleşmesinde artık opsiyon maddesi yer almayacak. Yıldız futbolcu, geçtiğimiz aylarda kulüp binasına gelerek sözleşmeye imza atmıştı."

Etiketler :