İşte Orhan Ak ile ilgili bilinmeyen gerçek! İstifa etti ama...

İşte Orhan Ak ile ilgili bilinmeyen gerçek! İstifa etti ama...

Beşiktaş’ta bütün sıkıntıların önüne geçen Orhan Ak kriziyle ilgili bir gerçek ortaya çıktı. Bu kadar tepkiye rağmen göreve devam etmesi tartışılan teknik adamın 2 kez istifadan döndüğü ortaya çıktı

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş sezona sıkıntılarla girdi. Siyah-beyazlılar Avusturya kampında oynanan 5 hazırlık maçında galibiyet alamazken 3 kez kaybetti, 2 kez berabere kaldı. Art arda gelen sakatlıklar da sıkıntılı tabloyu daha zor hale getirirken ligin başında gelen 3-0’lık Sivas yenilgisi de taraftarlarda büyük hayal kırıklığı yarattı. Ve bu karşılaşma takımın transfer ihtiyacını da açıkça ortaya koydu.

BÜTÜN SIKINTILARIN ÖNÜNE GEÇTİ

Ancak tüm bu sıkıntıların önüne geçen bir problem var ki teknik direktör Abdullah Avcı ile anlaşıldığının açıklandığı ilk günden bu yana çözülemedi. Avcı’nın ekibinde yer alan yardımcı antrenör Orhan Ak, Beşiktaş’a geldiği ilk andan itibaren siyah-beyazlı taraftarların protestosu ile karşılaştı.

TARAFTARLAR KULÜBÜDE ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Abdullah Avcı’nın ekibiyle birlikte göreve gelen Orhan Ak önce sosyal medyadan tepkilerle karşılaştı. Ardından takım Avusturya kampına giderken havaalanında bir kadın taraftar kendisine tepki gösterdi. Takımın kampta oynadığı ilk hazırlık maçının ardından ise görüntü daha vahim bir hal aldı. Beşiktaş’ın Eibar’a 2-0 yenildiği mücadelenin ardından taraftarlar sahaya girdi.

PROTESTOLAR ÜZERİNE RESMİ AÇIKLAMA İLE ÖZÜR DİLEDİ

Yedek kulübesine yönelen siyah-beyazlılar Orhan Ak’a yönelik “Silah çeksene, silah çeksene, Orhan Ak bize silah çeksene” diye tezahürat yaptı. Taraftarlar güçlükle sakinleştirilirken Orhan Ak maçtan 2 gün sonra yani, 29 Temmuz’da kulübün resmi internet sitesinden bir açıklama yayınlayarak özür diledi.

FİKRET ORMAN: PIRIL PIRIL BİR GENÇ

Başkan Fikret Orman da kendisine yöneltilen her Orhan Ak konusunda sahip çıktığı antrenörüyle ilgili olarak 1 Ağustos’ta Avusturya kampında düzenlediği basın toplantısında şunları söylemişti: "Orhan Ak, Beşiktaş için uğraşıyor. Faydalı işler yapma niyetinde. Pırıl pırıl bir genç. Bunun benzer olaylarını daha önce de gördünüz ama böyle bir gündem yaratılmadı. Bugün bu gündem kapanacak ama yarın başka bir malzeme bulacaklar."

SİVAS’TA TEPKİ ÜZERİNE KULÜBEDEN TRİBÜNE ÇIKTI

Ve son olarak Sivasspor deplasmanı… Taraftarlardan gelen tepkiler üzerine yedek kulübesinden ayrılıp tribüne çıkan Orhan Ak sonrasında başkan Orman tarafından locaya alındı.

ADI AÇIKLANIR AÇIKLANMAZ İSTİFASINI VERDİ!

Bütün bunlar yaşanırken Orhan Ak ile ilgili en çok gündeme getirilen bir diğer konu da tepkilere rağmen neden istifa etmediği oldu. Ancak işin aslı hiç de öyle değil. Orhan Ak’ın hem Beşiktaş’ta görev alacağının açıklanmasının ardından hem de hem de Avusturya kampı dönüşünde olmak üzere iki kez istifa ettiği ortaya çıktı. Ancak Ak’ın görevi bırakma isteğinin teknik direktör Abdullah Avcı ve başkan Fikret Orman tarafından kabul edilmediği öğrenildi. (Asist Analiz - Kartal Yiğit)

Etiketler :