İşte Orkan Çınar'ın yeni talibi!

İşte Orkan Çınar'ın yeni talibi!

Sezonun flaş takımı Sarı-Kırmızılılar, kanatlarını güçlendirmek için düğmeye bastı. Kayserispor’un gündeminde Beşiktaş’tan Orkan Çınar ve Astra’nın oyuncusu İonita var.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig’de adeta Orkan Çınar savaşı çıktı. Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Anadolu takımları Beşiktaş’ın genç yıldızını kadrosuna katmak için birbiriyle yarışıyor. Siyah- Beyazlı takımda fazla forma şansı bulamayan Orkan’a, Konyaspor, Sivasspor ve Akhisar talip olmuştu. Süper Lig’in flaş ekibi Kayserispor da bu yarışın içerisine girdi. Sarı-Kırmızılılar, Beşiktaş yönetimine kiralık teklifinde bulundu. İlk görüşmenin olumlu geçtiği belirtilirken transferle ilgli kararı teknik direktör Şenol Güneş’in vereceği ifade edildi. Kayserispor ayrıca Rumen sağ kanat oyuncusu Alexandru Ionita’yla da oldukça yakından ilgileniyor.

İonita için rakam yükselecek

Teknik direktör Sumudica’nın eski öğrencilerinden İonita’yı takıma kazandırmak için yönetime ısrarcı olduğu vurgulandı. Bu doğrultuda oyuncunun kulübü Astra’ya 700 bin Euro teklif edildi. Rumen temsilcisi yapılan bu teklifi düşül buldu, ilk aşamada kabul etmedi. Kayserispor’un ise teklifi artırıp transferi bitirmeyi hedefliyor. (Fanatik)

Etiketler :