İşte Şenol Güneş'in Kagawa planı

İşte Şenol Güneş'in Kagawa planı

Antalyaspor'u deplasmanda yenerek moral bulan Beşiktaş'ta Bursaspor maçının hazırlıkları sürüyor. Siyah beyazlılar'da hedef cumartesi günkü mücadelede yeşil beyazlı rakibini devirip, üst üste ikinci galibiyetini almak.

Ajans Beşiktaş - Teknik direktör Şenol Güneş'in bu mücadelede yeni transfer Shinji Kagawa'ya ilk 11'de görev vermeyi düşündüğü gelen haberler arasında. Antalya karşısında oyuna girdikten sonra 3 dakika içerisinde iki gol atan Japon yıldızı sahaya sürmeyi planlayan deneyimli teknik adamın Ljajıc'i sol kanada çekeceği belirtiliyor.

Kırmızı kart cezası devam eden Quaresma'nın yokluğunda Lens sağ kanatta görev alırken, sarı kart cezasını tamamlayan Burak Yılmaz da Bursa maçıyla takıma geri dönecek.

Ricardo Quaresma ile fesih görüşmesi gerçekleştiren siyah beyazlıların Portekizli yıldız ile ekonomik şartlarda anlaşamadığı ve Portekizli yıldızın sezonu Beşiktaş formasıyla kapatması ihtimalinin ağır bastığı öğrenildi.

Beşiktaş'ta bir diğer gelişme ise kaptanlık konusunda yaşanıyor. Siyah beyazlılarda kaptanlık görevini Tolga Zengin, Oğuzhan Özyakup, Necip Uysal ve Atiba'nın arasında üstlenilirken sezon sonunda Burak Yılmaz'a görev verilmesi gündemde.

Öte yandan Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Tolga Zengin, Gökhan Töre ve Orkan Çınar'ın ise A takıma dönme ihtimali söz konusu değil. (beIN Sports)

Etiketler :