İşte Süper Lig'de Beşiktaş'ı şampiyon yapacak puan!

İşte Süper Lig'de Beşiktaş'ı şampiyon yapacak puan!

Süper Lig'de 34. hafta bugün oynanacak 3 maçla tamamlanacak. Zirve yarışı adeta nefesleri kesiyor. Lider Beşiktaş, BB Erzurumspor'u deplasmanda 4-2 yenerek son 8 haftada avantajı eline geçirdi. Ligde şampiyonluğa ulaştıracak puan da belli oldu.

Ajans Başiktaş - Süper Lig'de artık son haftalara girilirken heyecan giderek yükseliyor. 34. hafta bugün oynanacak 3 karşılaşmayla geride kalacak. Şampiyonluk yarışında son düzlüğe girilirken mutlu sona ulaştıracak puan da belli oldu.

GALATASARAY 3 HAFTADIR KAZANAMIYOR

Son iki maçında Çaykur Rizespor ve Atakaş Hatayspor'a mağlup olan Galatasaray BAY geçtiği haftanın ardından TT Stadı'nda Fatih Karagümrük'le 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında büyük yara aldı.

LİDER BEŞİKTAŞ BÜYÜK AVANTAJ YAKALADI

Zirvede yer alan Beşiktaş, zorlu BB Erzurumspor virajını 4-2'lik galibiyetle dönerek liderliğini iyice perçinledi, yarışta büyük avantaj yakaladı.

FENERBAHÇE, GAZİANTEP FK'YI KONUK EDİYOR

Yeni Malatyaspor'la rakip sahada 1-1 berabere kalarak 2 puan bırakan Fenerbahçe bu akşam saat 19.00'da Gaziantep FK'yı konuk edecek.

FENERBAHÇE'YE 7, G.SARAY'A 8 PUAN FARK

Süper Lig'de 32. maçlar sonunda Beşiktaş puanını 70'e yükselterek ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye 7, Galatasaray'a ise 8 puan fark attı.

ŞAMPİYONLUK PUANI 88

Beşiktaş önündeki 8 maçın 6'sını kazanırsa puanını 88 yaparak hiçbir sonuca bakmaksızın 16. şampiyonluğunu ilan edecek.

İKİNCİ İHTİMAL

İkinci bir ihtimal ise Fenerbahçe'nin ligde tüm maçlarını kazanıp lider Beşiktaş'ın 5 galibiyet, 2 beraberlik, 1 yenilgi alması.

87'ŞER PUANDA BİTERSE BEŞİKTAŞ YİNE ŞAMPİYON

Bu durumda iki takım da Süper Lig'i 87 puanla bitirecek. Beşiktaş ikili averajda ezeli rakibine üstünlük sağladığı için (3-4, 1-1) yine mutlu sona ulaşacak.

F.BAHÇE 36. HAFTAYI BAY GEÇECEK

Süper Lig'de Fenerbahçe Gaziantep FK ve Başakşehir'le karşılaştıktan sonra 36. haftayı BAY geçecek. Sarı-lacivertli takım BAY geçtiği haftada lider Beşiktaş, Demir Grup Sivasspor'un konuğu olacak. (Skorer)