İşte Vagner Love'un tüm açıklamaları

İşte Vagner Love'un tüm açıklamaları

Düzenlenen imza töreninde konuşan Vagner Love önemi açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Love, bir gazetecinin sorusu üzerine "Bu ambiansın yokluğunu çok hissediyordum. Önümüzdeki haftalarda oynayacağımdan eminim." yorumunda bulundu.

"Fizik olarak her zaman üst seviyedeyim. Bu şekilde iyi maçlar ve iyi sezonlar geçirebilirim. Brezilya'dan iki tane fizyoterapistim var. Özel olarak çalışıyorum. Kulübün ve taraftarın beklentisinin çok farkındayım. Büyük takımda oynamanın farkındayım. Macerayı seviyorum. Bu macera çok büyük olacak. En iyimi vermem için hazırım. Gol atmaya hazırım." değerlendirmesinde bulundu.

Love, "Alanya'da şampiyon olmak imkansızdı. Beşiktaş'ın banko 11 forveti Negredo'dur. Aramızdaki forma rekabeti çok sağlıklı olacak. Beşiktaş'ın iyiliği için." dedi ve ekledi: "Bu büyük takımın formasını bana verdiği için, pazarlık sürecinde sabırlı davradığı için Başkan'a teşekkür ederim. Benim görevim bu ilgi ve sevgiyi sahada geri ödemektir."

Love, bir gazetecinin sorusu üzerine "Bu ambiansın yokluğunu çok hissediyordum. Önümüzdeki haftalarda oynayacağımdan eminim." yorumunda bulundu.

Etiketler :