İşte Vida'nın tüm açıklamaları

İşte Vida'nın tüm açıklamaları

Beşiktaş'ın yeni transferi Domagoj Vida, Antalya kampında basın toplantısı düzenledi.

Ajans Beşiktaş - Dinamo Kiev'den bedelsiz olarak Beşiktaş'a katılan Domagoj Vida, Antalya kampında basın mensuplarının karşısına çıktı. Vida şu ifadeleri kullandı;

"Öncelikle hocam ve kulübüm ne istiyorsa o mevkide oynamaya hazırım. Sol bek olarak da oynadım, sağ bek olarak da. En rahat oynadığım bölge sol stoper ama hocam nerede görev verirse orada oynamaya çalışacağım."

"Birkaç kulüpten ciddi teklifler aldım ama Beşiktaş'a imza attığım için önemsemedim. Hangi kulüplerden teklif geldiği önemli değil ben artık Beşiktaş'ın oyuncusuyum"

"Ufak bir sakatlık yaşadım ve bu nedenle kendimi riske etmek istemediğim için son maçlarda oynamadım ama sürekli her gün idman yapıyordum. Kendi özel hocam, fizyoterapistim ve masörüm var. Birreysel olarak da takım oalrak da antrenmanlar yaptım. Şu ana kadar her şey yolunda. Oyunu iyi okuyorum, babam da futbolcuydu o forvetti, oradan kalan sezgiler oluyor"

"Agresif bir yapıya sahibim ama kendimi kontrol edebiliyorum. Kiev'de oynarken bile beni come to Beşiktaş diye çağırdılar. Çok mutluyum bana güzel bir sevgi gösterisinde bulundular. Çok başarı ve kupa alacağımıza inanıyorum taraftarlar ile birlikte, taraftarların bizden gurur duyacağını bekliyorum"

"Mandzukic ile çok iyi dostuz. Ona Beşiktaş'a gidiyorum dediğimde, bana 'Çok iyi bir kulübe gidiyorsun' dedi. Onun da buraya gelmesini istiyorum ama zor gibi"

Etiketler :