İşte yöneticilerin rahatsızlık duyduğu 4 madde!

İşte yöneticilerin rahatsızlık duyduğu 4 madde!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Sporting Lizbon'dan iki maçta toplam 8 gol yiyen Beşiktaş, Avrupa'da puanla tanışamadı. Süper Lig'de de son olarak Hatayspor'a kaybeden Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın da tartışılmaya başlandı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde şu ana dek bekleneni verememesi teknik direktör Sergen Yalçın'a kulüp içindeki muhalefeti de artırdı. Akşam'ın haberine göre; bazı yöneticiler hoşnutsuzluklarını dile getirirken Sergen Yalçın'a yapılan 4 eleştiri şöyle;

1- Yeni sözleşmeye geç imza attı ve Beşiktaş'a zaman kaybettirdi: "Yöneticiler, geç imzadan dolayı Beşiktaş'ın çok zaman kaybettiği görüşünde."

2- Geç imza attığı için takımı gerektiği gibi yeni sezona hazırlamadı: "İmzanın geç atılması takımın geç toplanmasına neden oldu. Yeni sezon için yeterli çalışma süresi kalmadı."

3- Hazırlık kampı doğru ve zamanında yapılmadığı için takımda çok fazla sakatlık oldu: "Kampın yanlış zamanda ve doğru planlama çerçevesinde yapılmamasından dolayı bu kadar çok sakatlığın yaşandığı görüşü hakim..."

4- Geçen yıl gelen şampiyonluktan sonra Sergen Yalçın bu sezon elde ettiği krediyi tüketiyor, işini ciddi ve disiplinli şekilde yapmıyor: "Sergen Yalçın'ın rahat tavır sergilediği ve rehavete kapıldığı, bu yüzden de takım üzerindeki etkisini kaybettiği belirtiliyor."