İtalya - Sırbistan maçı CANLI İZLE (17.08.2019 Hazırlık)

İtalya - Sırbistan maçı CANLI İZLE (17.08.2019 Hazırlık)

Basketbolda milli takımların hazırlık maçları sürüyor. Bugünkü İtalya ile Sırbistan maçını CANLI takip edebilirsiniz. 

Basketbolda milli takımların hazırlık maçları sürüyor. Bugünkü maçlardan biri de İtalya ile Sırbistan arasındaki mücadele olacak. 17 Ağustos 2019 Cumartesi günü oynanacak İtalya - Sırbistan maçının başlangıç saati TSİ 18:00 olarak açıklandı. 

Eğer İtalya dışındaysanız, bulunduğunuz ülkenin yerel saatine göre maç saatini araştırınız. İtalya Sırbistan şifresiz maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık. Maçı canlı izlemek isteyen basketbolseverler için haberimizi derledik. Peki bu zorlu karşılaşma hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebilecek. İşte İtalya Sırbistan canlı yayın bilgileri... Ama öncesinde iki takıma dair öne çıkan bilgilere bakalım.

İtalya son 5 maçında 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet yaşadı. Sırbistan takımı ise son 5 maçında 4 galibiyet ve 1 mağlubiyetlik bir istatistik sergiledi. İddaa'da maçın kodu 660 olarak belirlenmiştir.

İtalya ile Sırbistan arasındaki basketbol karşılaşması 17 Ağustos 2019 tarihinde saat 18:00 (TSİ) başlayacak. Sporseverler, İtalya ile Sırbistan arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. Peki İtalya - Sırbistan maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? İtalya Sırbistan maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: İtalya Sırbistan maçı izle, İtalya Sırbistan canlı izle, İtalya Sırbistan izle netspor, İtalya Sırbistan maçı izle justin tv, İtalya Sırbistan canlı yayın, İtalya Sırbistan canlı periscope, İtalya Sırbistan kaçak izle, İtalya Sırbistan izle canlı, İtalya Sırbistan maçını canlı izle, İtalya Sırbistan maçını şifresiz izle. basketbolseverler bu maçı canlı izlemek için arayış içerisinde. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor.

Ancak bu maçı Türk kanalları aracılığı ile izleyebilmek mümkün değil. Sırbistan'den hiç bir kanal ve platform bu maçı yayın akışı içine almadı.

Ayrıca yabancı uyduları gören çanak antenler ile uydu cihazlarına sahipseniz veya yabancı TV yayın platformlarına aboneyseniz, yabancı spor kanalların yayın akışlarını takip ederek bu maçı yabancı bir kanaldan, farklı dilde izleme yolunu seçebilirsiniz. 

Maçı kaçak yollarla izlemek isterseniz bu da tercih edilebilir ancak yasal sonuçları olabilir. Maçı internet üzerinden kaçak yayınlarla izlemek isteyenler için sporseverlerin çokca başvurduğu yayın siteleri netspor, justin tv, live soccer ve lshunter olarak öne çıkıyor. Ayrıca yurtdışındaki bazı bahis siteleri de yayın sunmaktadır. Fakat internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar, resmi yayıncı kuruluşların izni olmadan, yayıncı kuruluşları zarara uğratacak şekilde, şifreli uydu yayınlarının bazı teknik çalışmalar sonucu şifresinin çözülüp internete aktarılması ile gerçekleşmektedir. İnternetten canlı maç yayını yapan internet siteleri, kötü görüntü kalitesi ile maçı 4-5 dakikaya varan gecikmelerle internete aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla karşılaşabilir, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da yüz yüze gelebilirsiniz.

Etiketler :