İtalyan basınına göre Cenk Tosun, Beşiktaş'a dönebilir!

İtalyan basınına göre Cenk Tosun, Beşiktaş'a dönebilir!

Beşiktaş'ın, eski golcüsü Cenk Tosun'u yeniden kadroya katacağı iddia edildi. Milli futbolcuya İtalya'dan da teklifler olduğu öne sürüldü.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta gelecek sezonun transfer çalışmaları devam ederken gündemdeki isimlerden biri de Cenk Tosun oldu. Siyah beyazlıların, rekor bir transfer ücretiyle Everton'a sattığı golcüsünü yeniden kiralık olarak transfer edeceği iddia edildi. İtalyan basınında yer alan haberlere göre oyuncuyla Lazio ve Fiorentina da ilgileniyor. 

Beşiktaş'ın Everton'a 22 milyon euroya sattığı Cenk Tosun'un yeniden siyah beyazlılara transfer olacağı iddia edildi. İtalyan basınında yer alan haberlere göre Everton'da bu sezon beklentilerin altında kalan Cenk Tosun, gelecek sezon kadroda düşünülmüyor. Daily Mail'de yer alan haberi gündeme taşıyan İtalyan basını, Fiorentina ve Lazio'nun da milli futbolcunun transferi için girişimde bulunabileceğini yazdı. Cenk Tosun için Beşiktaş'a dönüşün en olası ihtimal olduğu da vurgulandı.

Cenk Tosun, Everton'da kaç maçta oynadı?

Kariyerine Almanya'da Frankfurt takımında başlayan Cenk Tosun, 2011 yılında Gaziantepspor'a oradan 3 yıl sonra da Beşiktaş'a transfer olmuştu. Siyah beyazlılarda sergilediği başarılı performansın ardından tam 22 milyon euroya Everton'ın yolunu tutan Cenk Tosun, bu sezon 29 resmi maçta forma giydi ve 4 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Cenk Tosun'un Everton ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. (Futbol Arena)

Etiketler :