Jackson Martinez'de son durum! Beşiktaş teklif sundu

Jackson Martinez'de son durum! Beşiktaş teklif sundu

Başka talipleri olmasına rağmen henüz kimseyle anlaşamayan Guangzhou’nun yıldızı Jackson Martinez için girişimler sürüyor.

Ajans Beşiktaş Derleme - Beşiktaş transfer çalışmalarında gaza bastı. Süper Lig ekiplerinin gözdesi olan Kerim Frei, sürpriz bir şekilde İngiltere Championship ekiplerinden Birmingham City ile anlaştı. Siyah-beyazlılar, bu transfer karşılığında 2.5 milyon Euro alacak. Kerim, 2013'te Fulham'dan 3 milyon 150 bin Euro (O zamanki kurla 8.9 milyon TL) karşılığında transfer edilmişti. Kulüp, 10 milyon TL'lik gelirle Kerim'in transferinden 1.1 milyon TL kâr edecek.

Başkan Fikret Orman'ın ısrarla istediği Kolombiyalı forvet Jackson Martinez transferinin de önü açıldı. Yıldız golcünün menajerinin bu teklifi kabul edebileceği öğrenildi. Guangzhou Evergrande'de forma giyen Jackson, Avrupa'da bir kulüpte kiralık oynamaya sıcak bakıyor. Kolombiyalı oyuncunun menajeri ile temasa geçen yönetim, ilk teklifini sundu.

KİRALAMA TEKLİFİ

Beşiktaş yönetimi forvet arayışlarına hız verdi. Siyah beyazlılar, kariyerine Çin'de devam eden Jackson Martinez'i sezon sonuna kadar kiralamayı planlıyor.

Martinez'i sezon sonuna kadar kiralamak istediklerini ileten siyah beyazlılar, 30 yaşındaki futbolcunun cevabını bekliyor.

Kolombiyalı oyuncunun teklife olumlu yaklaşması halinde Guangzhou Evergrande ile görüşecek transfer komitesi, golcü futbolcuyu kiralamak için Çin ekibi ile anlaşma zemini arayacak.

1 yıl önce Atletico Madrid'den 42 milyon Euro karşılığında Çin'e transfer olan Martinez, Guangzhou Evergrande forması ile çıktığı 15 maçta 4 gol-2 asistlik performans sergiledi. (AMK & NTV)

Etiketler :