Bratislava'da Beşiktaş coşkusu: "Tarih yazdık, inanılmaz!"

Bratislava'da Beşiktaş coşkusu: "Tarih yazdık, inanılmaz!"

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu'ndaki ilk maçında Slovan Bratislava'ya son dakikada yediği golle 4-2 kaybetti.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'ne mağlubiyetle başladı. Slovan Bratislava ile yapılan maçta 90. dakikaya 2-2'lik eşitlikle giren Abdullah Avcı'nın öğrencileri, duraklama dakikalarında yediği 2 golle sahadan 4-2 mağlup ayrıldı. 

UEFA Avrupa Ligi'nde gruptaki ilk maçında Beşiktaş'ı 4-2 mağlup eden Slovan Bratislava'da teknik direktör Jan Kozak ve futbolcular maç sonunda konuştu. Slovak basını ise Bratislava'nın Beşiktaş karşısında tarih yazdığını manşete taşıdı.

SLOVAN BRATİSLAVA CEPHESİ 

Slovan Bratislava Teknik Direktörü Jan Kozak: "Harika bir duygu. İnanılmaz bir sonuç. Bu akşam büyük bir hikaye yazdık. Çok mutluyum. Oyuncularım muhteşemdi. Oyuncularım saygıyı hak ediyor. 

Greif: "Duygularımı tarif etmekte zorlanıyorum. Maç bir anda aleyhimize dönerken, son bölümlerde harika bir reaksiyon verdik ve 2 gol bulduk. Duygu patlaması yaşadık. Bugün takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum."

Sporar: "Beşiktaş gibi büyük bir takıma 4 gol attık. Tüm Slovakya bununla gurur duyuyor. Yenik duruma düştüğümüz anda bile inandık. Taraftarlarımız cezası nedeniyle yoktu ama stattaki çocuklar, onlara ve tabi ki taraftarlarımıza bu galibiyeti armağan ediyoruz. 

Ljubicic: "Beşiktaş'a ilk yarıda çok fazla saygı duyduk. İkinci yarıda ise çok iyiydik ve hücumda daha etkili ataklar sergiledik. Böyle devam etmek istiyoruz." (Futbol Arena)

Etiketler :