Jan Kozak: ""Kazanmamız, Beşiktaş'ın bizden iki kat büyük bir kulüp olduğu gerçeğini değiştirmiyor"

Jan Kozak: ""Kazanmamız, Beşiktaş'ın bizden iki kat büyük bir kulüp olduğu gerçeğini değiştirmiyor"

Slovan Bratislava Teknik Direktörü Jan Kozak, 4-2 galip geldikleri Beşiktaş maçının ardından siyah beyazlı kulüp hakkında konuştu.

Ajans Beşiktaş - UEFA Avrupa Ligi'nde gruptaki ilk maçında Beşiktaş'ı 4-2 mağlup eden Slovan Bratislava'nın teknik direktörü Jan Kozak, ülke basınına açıklamalarda bulundu. Beşiktaş karşısında büyük bir hikaye yazdıklarını belirten Kozak, siyah beyazlıların kendilerinin iki kat büyüklükte bir kulüp olduğunu söyledi. 

Jan Kozak yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin bir devini mağlup ettik. Bu inanılmaz. Bu zafer bize çok büyük bir güven verdi. Türkiye'nin devi diyorum, çünkü doğru. Beşiktaş'ı mağlup ettik. Çünkü Beşiktaş bizden iki kat büyük bir kulüp. O yüzden fazla konuşmadan bu büyük zafere rağmen mütevazi olmaya devam edeceğim. Her zaman elimizden geleni yapmaya çalıaşacağız. Futbol bize güler yüzünü gösterdi. O yüzden ayaklarımızın yere sağlam basması gerekiyor."

Sporar: "Beşiktaş gibi büyük bir takıma 4 gol attık. Tüm Slovakya bununla gurur duyuyor. Yenik duruma düştüğümüz anda bile inandık. Taraftarlarımız cezası nedeniyle yoktu ama stattaki çocuklar, onlara ve tabi ki taraftarlarımıza bu galibiyeti armağan ediyoruz. 

Ljubicic: "Beşiktaş'a ilk yarıda çok fazla saygı duyduk. İkinci yarıda ise çok iyiydik ve hücumda daha etkili ataklar sergiledik. Böyle devam etmek istiyoruz." (Futbol Arena)