Japonlardan maddi destek teklifi!

Japonlardan maddi destek teklifi!

Galatasaray - Beşiktaş maçının 15:00'de yapılarak Japonya'da yayınlanmasını isteyen Japonların başka proje teklifleri de var.

Ajans Beşiktaş - Kagawa'nın Beşiktaş formasını giymesinin ardından Japon medyasının Türkiye'ye ilgisi bir hayli arttı. Son olarak Galarasatay'da oynayan Nagatomo ile Kagawa bir araya gelmiş ve bu ikilinin görüşmesi bir hayli ilgi çekti.

JAPON MEDYASINDAN DERBİ TEKLİFİ

31. haftada Kagawa ve Nagatomo'nun da yer alacağı Galatasaray-Beşiktaş derbisinin Japonya’dan izlenebilmesi için maçın 15.00 civarında oynanması yönünde bir talep geldi.

TFF'nin bu teklife ne yanıt vereceği merak edilirken Japonların hem Galatasaray'ın hem de Beşiktaş'ın maçlarını yakından takip edecekleri kesin.

MADDİ DESTEK TEKLİFİ

Teklifin kabul edilmesi durumunda aracı firmanın hem TFF hem Galatasaray hem de Beşiktaş’a mali destek olacağı belirtildi. Türkiye’ye bu maç için oldukça fazla sayıda Japon taraftar getirilebileceği hatta öncesinde iki takımın idmanlarının ve oyuncularla yapılacak röportajların yayınlanmasını kapsayan bir mali destek olabileceği vurgulandı.

Şimdi, TFF ve beIN Sports’un buna vereceği yanıt bekleniyor. (Fanatik & Akşam)

Etiketler :