Jardim: "Stattaki atmosfer havaya girmemize yardımcı olacak"

Jardim: "Stattaki atmosfer havaya girmemize yardımcı olacak"

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde Monaco ile Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlı takım maçı kazanması halinde adını son 16 turuna yazdıracak.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi'nde grubuna 3 maçta 3 galibiyet ile muhteşem bir başlangıç yapan Beşiktaş, deplasmanda 2-1 yendiği Monaco'yu Vodafone Park'ta da yenip gruptan çıkmayı garantilemek istiyor. Zorlu karşılaşmada Monaco'da Sidibe ve Falcao forma giyemeyecekler.

Mücadele öncesinde Monaco'nun teknik direktörü Leonardo Jardim açıklamalarda bulundu. Jardim şu ifadeleri kullandı; "6 yıl önce Braga ile de Beşiktaş'a karşı oynamıştım. Yarın stattaki atmosferin havaya girmemize yardım edeceğini düşünüyorum. Yarın oyuncularım ellerinden geleni yapacak. Tek hedefimiz galibiyet. Buradan alacağımız puanlar bizim için çok avantajlı olacak. Bu takımda 4. yılımı doldurdum. Takımıma inanıyorum. Geçen yıl şampiyon olduk ve Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynadık. Önümüzde hala üç maç var. Bu her şeyin olabileceği anlamına geliyor. İlk maça göre daha etkili oynamamız gerekiyor. İlk maç dengeli geçmişti. Yarın da evimizde oynuyor gibi dengeli olmalıyız."

Etiketler :