Javier Hernandez'in Beşiktaş'a kiralık gitmesine izin çıktı!

Javier Hernandez'in Beşiktaş'a kiralık gitmesine izin çıktı!

Hücum bölgesinde büyük sıkıntı yaşayan Beşiktaş, Ocak ayında sorunu kökten çözmek istiyor. 

Ajans Beşiktaş | Dış Haberler - Siyah-Beyazlı yönetim, hücum bölgesine bir transfer yapmak üzere Avrupa’da temaslarda... Yönetime yakın kaynaklar, Meksikalı golcü Javier Hernandez ile görüşmelerde önemli mesafe alındığını bildiriyor.

Yarım sezonluk kiralama teklifi

İddiaara göre Premier Lig ekiplerinden West Ham United formasını giyen "Chicarito" lakaplı yıldız santrforun sezon sonuna kadar kiralanması planlanıyor. Haberlere bakılırsa, West Ham ile 2020’nin Mayıs ayına kadar sözleşmesi bulunan oyuncu için kulübüne yarım sezonluk kiralama teklifi yapılacak. 

Oyuncunun menajerliğini kuzenleri yapıyor. Yakın bir süre önce çıkan haberlerde menajer ekibi ile Beşiktaş'ın ön protokol imzaladığı iddia edilmişti.

Sezona sakat başladı

Javier Hernandez, sezona sakat başlamıştı ve şu sıralarda yeni yeni forma giriyor. Hernandez, West Ham United'ta 3. santrfor konumuna düşmekten çekiniyor ve kariyerini ileriye taşıyacağı bir takıma transfer olmaya sıcak bakıyor.

İngiliz gazetesi "İzin verilecek" diyor

Öte yandan bir süre önce çıkan haberlerde "Londra kulübü zorluk çıkartmazsa bu transferin gerçekleşme ihtimali çok yüksek" denilmişti. İşte o sorun da yavaş yavaş çözüme kavuşuyor gibi görünüyor.

İngiliz gazetelerinden Daily Express bugün Beşiktaş'a dair önemli bir haberi paylaştı. Gazete Javier Hernandez ile ilgili haberinde "West Ham'da Pellegrini'nin raporuna göre Javier Hernandez'in Beşiktaş'a kiralık gitmesine izin verilecek" denildi.

30 yaşındaki Meksikalı forvet, sezon başında da Beşiktaş'ın gündemine gelmişti. Ancak o günkü şartlarda bu transfer gerçekleşmemişti. 

Etiketler :