Javier Pastore'den transfer açıklaması!

Javier Pastore'den transfer açıklaması!

Beşiktaş'ın bir süredir ilgilendiği Arjantinli yıldız Javier Pastore, transfer haberlerine açıklık getirdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş transfer konusunda geç kalmak istemiyor. Talisca'nın sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimalini hesaba kadar yöneticiler Javier Pastore ismine yönelmişti. PSG'nin Arjantinli yıldıız Pastore de dün gece Monaco ile oynanan Fransa Kupası maçı sonrasında açıklamalarda bulundu ve transfer konusuna değindi

Javier Pastore hangi takıma transfer olacak?

Beşiktaş dışında çok sayıda taliplisi bulunan Javier Pastore maç sonunda yaptığı açıklamada "Şimdi transfer konuşmanın zamanı değil belkl ama sezon sonunda takımdan ayrılma ihtlmalim var. Bunu yönetimle konuşacağız" dedi.

PSG'de yeterli forma şansı bulamadığı için uzun süredir takımdan ayrılması beklenen bir isim olan ve devre arasında da İnter ile flört eden Pastore, kulüpte kalabilmek için netlik istiyor. 
"Gelecek sezon Emery ayrılıp, yeni bir teknik adam gelse de takımdan ayrılmak ister misin?"  şeklindeki soruya da cevap veren Pastore, "Ben gelecekte ne olacağını bilmek isterim. Gelecek teknik adam benim hakkımda ne düşünüyor bunu öğrenmek isterim." dedi. (Futbol Arena)