Jeremain Lens, 11 başlayınca Beşiktaş kazanamıyor! Maç içerisinde sadece 1 kez öne geçilebildi...

Jeremain Lens, 11 başlayınca Beşiktaş kazanamıyor! Maç içerisinde sadece 1 kez öne geçilebildi...

Beşiktaş'ta yeni transfer Jeremain Lens, beklenilen performansın çok altında bir görüntü çiziyor.

Ajans Beşiktaş - Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de gösterdiği performans ile Beşiktaş'ın dikkatini çeken ve kulübü Sunderland'ten 1 yıllığına kiralık olarak Beşiktaş'a gelen Jeremain Lens, beklenilen performansının altında bir görüntü çiziyor. Hollandalı futbolcu 8 lig maçında forma giyerken, yalnızca 1 gol atma başarısı gösterdi.

Lens 11 başlayınca Beşiktaş kazanamıyor!

Siyah-beyazlı takım, Jeremain Lens'in 11 başladığı maçlarda galip gelmekte zorluk çekiyor. Beşiktaş, Jeremain Lens'in 11 başladığı 5 maçta, yalnızca 1 kez galibiyet sevinci yaşayabildi. Deplasmanda Karabükspor'u 1-0 yenen Beşiktaş, golü Ryan Babel ile bulurken, Babel'in golünün geldiği sırada, Lens oyunda bulunmuyordu.

Jeremain Lens'in 11'de başladığı diğer 4 mücadelede Beşiktaş, Trabzonspor ile 2-2, Medipol Başakşehir ile 1-1 ve son olarak Akhisarspor ile de 0-0 berabere kalırken, deplasmanda Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup oldu.

Sadece 1 kez öne geçebildi!

Siyah-beyazlı takım ayrıca Jeremain Lens'in sahada olduğu bölümde rakipleri karşısında sadece 1 kez öne geçebildi. Vodafone Park'ta oynanan Trabzonspor karşılaşmasında, Lens'in sahada olduğu bölümde 2-1 öne geçerken gol Hollandalı oyuncudan gelmişti. Beşiktaş, o maçta sahadan 2-2 beraberlik ile ayrıldı.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur

Etiketler :