Jimmy Durmaz: "Galatasaray da Beşiktaş da muhteşem alternatifler"

Jimmy Durmaz: "Galatasaray da Beşiktaş da muhteşem alternatifler"

Fransa'nın Toulouse takımında forma giyen İsveç doğumlu Jimmy Durmaz, Türkiye iddiaları hakkında konuştu.

Ajans Beşiktaş - Transfer çalışmaları kapsamında Beşiktaş ve Galatasaray'ın gündemine gelen İsveç doğumlu hücum oyuncusu Jimmy Durmaz'dan Türkiye açıklaması geldi. Jimmy Durmaz, Türkiye'ye döneceği yönündeki iddialara açıklık getirdi.

''TÜRKİYE'YE DÖNMEK İSTİYORUM''

Jimmy Durmaz, daha önce Türkiye'de Gençlerbirliği formasını giydiğini ve Türkiye'de yeniden forma giymek istediğini dile getirdi. Jimmy Durmaz, İsveç basınından Aftonbladet'e yaptığı açıklamada ''Türkiye'de futbol oynamayı seviyorum, geri dönmek istiyorum. Galatasaray da Beşiktaş da muhteşem alternatifler. Başka teklifler de var. Menajerim sadece görüşmeler sona geldiğinde bana haber verir. Bugün aradı. Görüşmelerde sona gelmiş durumdayız. Sakinliğimi korumaya çalışıyorum. Martin, henüz ‘Bitti’ demedi.'' dedi.

YABANCI KONTENJANINDAN SAYILMIYOR

Daha önce ülkemizde Gençlerbirliği formasını da giyen İsveç doğumlu yıldız futbolcu Jimmy Durmaz'ın Türk pasaportu da bulunuyor. Tecrübeli futbolcunun Beşiktaş veya Galatasaray'a transfer olması halinde Türk oyuncu statüsünde forma giyecek. (Ajans Beşiktaş-Futbol Arena-Skor)