Jordan Theodore, Beşiktaş'ın radarında!

Jordan Theodore, Beşiktaş'ın radarında!

Siyah-Beyazlılar, guard transferinde tanıdık bir ismi gündemine aldı.

Ajans Beşiktaş - Başantrenörlük görevine Dusko Ivanovic'i getirdikten sonra transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş Sompo Japan, guard konusunda ise tanıdık bir ismi gündemine aldı. Sportando kaynaklarının verdiği bilgiye göre Siyah-Beyazlı ekip, Olimpia Milano forması giyen Jordan Theodore'u renklerine bağlamak istiyor.

Taraflar arasında görüşmeler sürerken, İtalyan ekibi Olimpia Milano ile önümüzdeki sezon için sözleşmesi devam eden 28 yaşındaki ve 1.83 boyundaki Theodore'un transferi için öncelikle bu önemli miktardaki kontrattan da çıkılması gerekiyor. Bu konuda da orta bir yol bulunması için görüşmeler devam ediyor.

Makedon pasaportuna da sahip olan Birleşik Amerika asıllı oyun kurucu, 2016-17 sezonunda ülkemizde Banvit forması giyerken, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde sezonun MVP'si seçilmiş ve en iyi beşte yer almıştı. Ayrıca Bandırma ekibi ile Türkiye Kupası zaferi de yaşayan Theodore, geride bıraktığımız sezon başında kadrosuna katıldığı Olimpia Milano ile de İtalya Ligi şampiyonluğu ve İtalya Süper Kupası zaferleri yaşadı.

Bu yaz döneminde Bahçeşehir Koleji'nin de gündemine gelen Theodore, kariyerinde daha önce ülkemizde Antalya Büyükşehir Belediyespor ve Mersin Büyükşehir Belediyespor formaları da giymişti. (Sportando)

Etiketler :