Jorge Jesus'un cezası açıklandı! Beşiktaş maçında...

Jorge Jesus'un cezası açıklandı! Beşiktaş maçında...

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'a 1 maç men cezası verdi.

Ajans Beşiktaş - Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’a 1 maç, Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğluna ise 2 maç ceza verdi.

Ayrıca Galatasaray Başkanı Dursun Özbek sportmenliğe aykırı hareketleri, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise yaptığı açıklamalar nedeniyle PFDK’ya sevkedildi.

Beşiktaş’ın disiplin ve sevkleri şu şekilde:

BEŞİKTAŞ A.Ş. ’nin, 18.03.2023 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-İSTANBULSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 175.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan SPOR TOTO KUZEY ALT TRİBÜN 107, 108, 109, SPOR TOTO KUZEY ÜST TRİBÜN 407, 408, 409, GÜNEY ALT TRİBÜN 120, 121, 122, BABA HAKKI DOĞU ALT TRİBÜN 114, 115, 116 numaralı bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş. antrenörü BAYRAM KADİR BEKTAŞ’ın, akreditasyon kartını görünür bir şekilde boynuna asmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş. antrenörü ŞEREF ÇİÇEK’in, akreditasyon kartını görünür bir şekilde boynuna asmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle İHTAR CEZASI ile cezalandırılmıştır. (Haber7.com)