Jupp Heynckes basın toplantısında konuştu! "Beşiktaş'ın burada olması şans değil"

Jupp Heynckes basın toplantısında konuştu! "Beşiktaş'ın burada olması şans değil"

Beşiktaş, yarın akşam Bayern Münih ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesi rakip takım basın toplantısı düzenliyor...

Ajans Beşiktaş - Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes basın toplantısında konuşuyor...

Heynckes, "Bizim için çok özel burada bulunmak. Herkes başarıyı düşünüyor. Şampiyonlar Ligi'nde çok büyük takımlar var, Avrupa'da çok büyük takımlar var. Bazılarının da kendini çok güçlendirdiğini görüyoruz. Favori çemberinin gerildiğini söyleyebilirim. Barcelona, Real Madrid, PSG... Bunların hepsini görmek lazım. Biz kendi geleneğimizi devam ettirmek istiyoruz. Bayern Münih Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir kulüptür. Her rakip sizin yolunuza taş koyabilir. " diye konuştu.

Beşiktaş'ın burada olmasının sürpriz olmadığını vurgulayan Alman hoca, "Beşiktaş'ı çektiğimizde basında bu iyi bir kura dendi. 1 hafta önceden rakibime çalışırım. Beşiktaş'ın İspanya, Hollanda Ligi'nde oynamış, uluslararası oyuncuları var. Tecrübe ile dolu bir takım. Benim anlayamadığım konu, Beşiktaş'ın bugüne kadar nasıl son 16'ya kalmadığı. Antrenörleri çok tecrübeli bir antrenör. Takımı beraber tutmayı, fit tutmayı bilen, çok iyi futbol oynatan, defans konusunda sağlam duran bir takım. Bunu iltifat için söylemiyorum, bu takım futbol oynayabilen bir takım. Beşiktaş'ın burada olması şans değil. Deplasmanda oynadığı tüm maçları kazanan bir takım. Ben de bunları futbolcularıma anlattım ve söylemeye çalıştım." dedi.

Nasıl bir maç beklediği sorulan Heynckes, "Beşiktaş oynamaya, aktif olmaya çalışan bir takım. Elimizden geldiğince onlara baskı uygulamaya çalışacağız. Onlar saklanmayacaklar, biz de saklanmayı düşünmüyoruz. İyi bir maç olacaktır." cevabını verdi.

"Beşiktaş üzerinde Şenol Güneş faktörü çok büyük. İyi bir takım hazırlıyor, bu oynadığımız çağın futbolunda çok önemli. Takımın içindeki karışım, denge çok iyi. Tecrübe, çok büyük bir faktör. Onun için de tecrübeyle gruptan çıkmasını bildiler. Yarın büyük bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. Herkes yapabileceklerini çok iyi biliyor." 

"Futbolculara kimin oynayıp oynamayacağını söylemedim. Şu anda bir grip salgını olduğunu biliyoruz. Geçen hafta da aynısını yaşadık ve takımı değiştirmem gerekti. Son anda birisi oynayamayacağını belirtmişti. Bu sefer de son ana kadar bekleyeceğim." dedi

Etiketler :