Jupp Heynckes: “Pepe’nin yerini genç oyuncularla doldurabileceklerini düşündüler”

Jupp Heynckes: “Pepe’nin yerini genç oyuncularla doldurabileceklerini düşündüler”

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Bayern Münih'in Teknik Direktörü Jupp Heynckes, açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Bayern Münih teknik direktörü Jupp Heynckes, eski takımı Real Madrid'in son zamanlardaki sıkıntılarından kurtulup Şampiyonlar Ligi son 16 turunda eşleştiği Paris Saint-Germain'i eleyebileceğinden emin olduğunu söyledi.

Real Madrid'i 1998 yılında Şampiyonlar Ligi şampiyonu yapan Heynckes, yaptığı açıklamalarda Real Madrid'in Neymar ve arkadaşlarını yenebilmesi için gereken her şeye sahip olduğunu belirtti.

"Real Madrid ligde şu anda çok düşük seviyede ilerliyor" diyen tecrübeli teknik direktör, "Fakat benim görüşümce, Şampiyonlar Ligi'ni iki defa kazandıysanız ve lig şampiyonuysanız, bu durum son derece normal" diye konuştu.

"Ek olarak, Real Madrid belki de maaşlarından kurtulmak için yaz aylarında Alvaro Morata, Pepe ve James Rodriguez gibi çok değerli üç oyuncusunu elden çıkardı" diyen Heynckes, "Bu oyuncuların yerlerine de büyük transferler yapmadılar ve boşluklarını genç oyuncularla doldurabileceklerini düşündüler. Ama genç ve yaşlı oyuncular, bir başka deyişle aç ve tecrübeli oyuncular arasında iyi bir denge kurmaya ihtiyacınız vardır" yorumunda bulundu. (Goal)

Etiketler :