Juventus - Milan maçı CANLI izle (16.01.2019)

Juventus - Milan maçı CANLI izle (16.01.2019)

İtalya Süper Kupası'nda Juventus ile Milan karşı karşıya geliyor. Şifresiz canlı izleme linki ile 16 Ocak 2019 tarihinde oynanacak, İddaa'da 436 kodlu maçın başlama saati 20:30'dür. Karşılaşmayı CANLI takip edebilirsiniz. 

İtalya Süper Kupası'nda Juventus ile Milan karşı karşıya gelecek. 16 Ocak 2019 Çarşamba günü oynanacak Juventus - Milan maçının başlangıç saati TSİ 20:30 olarak açıklandı. Eğer Türkiye dışındaysanız, bulunduğunuz ülkenin yerel saatine göre maç saatini araştırınız. Juventus - Milan maçı King Abdullah Sports City stadında oynanacak. Karşılaşmanın hakemi ise Luca Banti olarak açıklandı. 

Juventus Milan şifresiz maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık. Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler için haberimizi derledik. Peki bu zorlu karşılaşma hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebilecek. İşte Juventus Milan canlı yayın bilgileri... Ama öncesinde iki takıma dair öne çıkan bilgilere bakalım.

Juventus son 5 maçında 4 galibiyet ve 1 beraberlik yaşadı. Milan takımı ise son 5 maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetlik bir istatistik sergiledi. İddaa'da 436 kodlu maç için Juventus'e 1.35 oran verilirken, Milan takımına 6.00 oran verildi. İddaa'da beraberlik oranı ise 3.40 olarak belirlendi.

Biraz da Juventus - Milan arasındaki geçmiş maçların istatistiklerine göz gezdirelim. Juventus ile Milan takımları arasında oynanan tüm maçlara baktığımızda; Juventus 72 galibiyet, Milan ise 54 galibiyet elde etmiş gözüküyor. İki takım arasındaki tüm maçlarda 64 kez beraberlik yaşanmış. Juventus takımının evindeki maçlarda ise Juventus 45 galibiyet, Milan 21 galibiyet elde etmiş. Ev sahibi takım ile rakibi 25 kez de beraberlik yaşamış.

Juventus ile Milan arasındaki futbol karşılaşması 16 Ocak 2019 tarihinde saat 20:30 (TSİ) başlayacak. Sporseverler, Juventus ile Milan arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. Peki Juventus - Milan maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Juventus Milan maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: Juventus Milan maçı izle, Juventus Milan canlı izle, Juventus Milan izle netspor, Juventus Milan maçı izle justin tv, Juventus Milan canlı yayın, Juventus Milan canlı periscope, Juventus Milan kaçak izle, Juventus Milan izle canlı, Juventus Milan maçını canlı izle, Juventus Milan maçını şifresiz izle. Futbolseverler bu maçı canlı izlemek için arayış içerisinde. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor.

Karşılaşma TRT Spor'da yayınlanacak. TRT Spor kanalına hem Türksat uydusundan hem de diğer tüm dijital yayın platformlarından kolayca ulaşabilir, naklen ve şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Ayrıca yabancı uyduları gören çanak antenler ile uydu cihazlarına sahipseniz veya yabancı TV yayın platformlarına aboneyseniz, yabancı spor kanalların yayın akışlarını takip ederek bu maçı yabancı bir kanaldan, farklı dilde izleme yolunu seçebilirsiniz. 

Maçı kaçak yollarla izlemek isterseniz bu da tercih edilebilir ancak yasal sonuçları olabilir. Maçı internet üzerinden kaçak yayınlarla izlemek isteyenler için sporseverlerin çokca başvurduğu yayın siteleri netspor, justin tv, live soccer ve lshunter olarak öne çıkıyor. Ayrıca yurtdışındaki bazı bahis siteleri de yayın sunmaktadır. Fakat internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar, resmi yayıncı kuruluşların izni olmadan, yayıncı kuruluşları zarara uğratacak şekilde, şifreli uydu yayınlarının bazı teknik çalışmalar sonucu şifresinin çözülüp internete aktarılması ile gerçekleşmektedir. İnternetten canlı maç yayını yapan internet siteleri, kötü görüntü kalitesi ile maçı 4-5 dakikaya varan gecikmelerle internete aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla karşılaşabilir, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da yüz yüze gelebilirsiniz.

Beşiktaş'a duyduğumuz ilginin yanı sıra dünya futbolunu da takip ediyoruz. Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak, doğru bilgiye yönlendirmek ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır.