Juventus - Tottenham maçı CANLI İZLE (21.07.2019)

Juventus - Tottenham maçı CANLI İZLE (21.07.2019)

Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Juventus ile Tottenham karşı karşıya geliyor. Maçı CANLI takip edebilmeniz mümkün.

Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Juventus ile Tottenham takımları karşı karşıya geliyor. Juventus - Tottenham maçı 21 Temmuz 2019 günü (bugün) oynanacak. Maçın başlangıç saati TSİ 14:30 olarak belirledi. 

Juventus son 5 maçında 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı. Tottenham takımı ise son 5 maçında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetlik bir istatistik sergiledi.

Juventus ile Tottenham arasındaki futbol karşılaşması 21 Temmuz 2019 tarihinde saat 14:30 (TSİ) başlayacak. Peki Juventus - Tottenham maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Juventus Tottenham maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden "Juventus Tottenham canlı izle" aramalarını yapıyor. Sporseverler ve futbol seyircisi Juventus ile Tottenham arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırılıyor.

Karşılaşma TRT Spor'da yayınlanacak. TRT Spor kanalına hem Türksat uydusundan hem de diğer tüm dijital yayın platformlarından kolayca ulaşabilir, naklen ve şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Maçı internet üzerinden kaçak yayınlarla izlemek isteyenler için ise sporseverlerin çokca başvurduğu yayın siteleri justintv, lshunter, netspor12, netspor23 ve netspor27 olarak öne çıkıyor. Ancak internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar yayıncı kuruluşların maç yayınlarını yurt içi ve yurt dışından izinsiz bir şekilde internete aktarılması şeklinde gerçekleşmektedir. Bu yayınları yapan siteler, kötü yayın kalitesi ile maçı 5 dakikaya varan gecikmelerle aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla, kimlik dolandırıcılığı, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz.

Diğer yandan Türkiye dışındaysanız ve Türksat dışında kalan yabancı uyduları gören çanak antenler ile uydu cihazlarına sahipseniz ve/veya yabancı TV yayın platformlarına aboneyseniz, yabancı spor kanalların yayın akışlarını takip edebilir, bu maçı yabancı bir kanaldan farklı dilde izleme yolunu seçebilirsiniz.

Etiketler :