Juventus'tan Beşiktaş'a Pjaca transferi için zorunlu şart

Juventus'tan Beşiktaş'a Pjaca transferi için zorunlu şart

Beşiktaş'ın gündeminde yer alan Marco Pjaca için Juventus önemli bir şart koştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın, Ryan Babel'in yerine transfer etmeyi düşündüğü Marco Pjaca için Juventus kulübü, Fiorenitna ile görüşerek oyuncunun kiralık sözleşmesini feshedip başka bir takıma kiralamayı planlarken, devreye giren Beşiktaş'la görüşmelere başladı. 

Beşiktaş yönetimi transfer çalışmalarını sürdürüyor. İtalyan basını Beşiktaş'ın Juventus'ta forma giyen Marko Pjaca transferi için devreye girdiğini yazdı. Labaroviola sitesinin haberine göre ise Juventus'un tek bir şartı var. Juventus yönetimi, Fiorentina ile olan kiralık sözleşmesini feshederek Pjaca'yı Beşiktaş'a kiralamaya sıcak bakarken, bunun için satın alma zorunluluğu şartı sundu. Beşiktaş'ın ise buna sıcak baktığı öne sürüldü. 

Marko Pjaca kimdir?

23 yaşındaki Hırvat futbolcu Marco Pjaca sol kanatta forma giyiyor. Aynı zamanda sağ kanat ve santrfor mevkilerinde de görev yapabilen Marco Pjaca bu sezon Fiorentina'da 16 maçta 1 gol attı, 1 asist yaptı. Juventus'un 2016 yılında Dinamo Zagreb takımından 23 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Marco Pjaca daha önce Schalke takımında yine 1 sezon kiralık olarak forma giymişti. (Futbol Arena)

Etiketler :