Kaan Ayhan: "Beşiktaş'ta banko görev yapacağım. Bırakın gideyim"

Kaan Ayhan: "Beşiktaş'ta banko görev yapacağım. Bırakın gideyim"

Beşiktaş, Başkan Ahmet Nur Çebi’nin “Biz onu, o bizi istiyor” dediği 27 yaşındaki stoperi İtalyan ekibi Sassuolo’dan satın alma opsiyonuyla kiralamaya hazırlanıyor.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de şampiyonluk unvanını kaptırmak istemeyen Beşiktaş, ara transferde Kaan Ayhan'ı mutlaka kadrosuna katmayı planlıyor. Başkan Ahmet Nur Çebi, önceki akşam bir TV programında milli futbolcu için, “Biz onu, o bizi istiyor. Şartları sonuna kadar zorlayacağız” demişti. Siyah-beyazlılar, 27 yaşındaki stoper için daha önce ret cevabı aldığı Sassuolo kulübüyle masaya oturacak. Yeşil-siyahlıların bu kez satın alma opsiyonuyla kiralamaya “Evet” demesi bekleniyor.

“BIRAKIN GİDEYİM”

Sassuolo’da bu sezon 3 maçta sadece 98 dakika forma şansı bulabilen Kaan Ayhan'ın da isyan bayrağını çektiği belirtiliyor. Deneyimli savunmacının İtalyan ekibinin yöneticilerine, “Burada oynatılmıyorum. Beşiktaş'ta banko görev yapacağım. Bırakın gideyim” dediği bildirildi. Kartal, Kaan'ın ardından ara transferde Everton'da gözden çıkarılan eski oyuncusu Cenk Tosun için de düğmeye basabilir. Bu oyuncunun da yine kiralık olarak gelmesi gündemde. (Sözcü)