Kaan Ayhan gelişmesi! O ihtimal sona erdi

Kaan Ayhan gelişmesi! O ihtimal sona erdi

Beşiktaş'ın listesindeki milli futbolcu Kaan Ayhan için önemli gelişme...

Ajans Beşiktaş Dış Haber - Devre arasında fazla takviye yapmak istemeyen Beşiktaş, sezon sonu takımı gençleştirmek istiyor. Siyah-beyazlı yöneticiler, bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyorlar. Beşiktaşlı yetkililer, FEDA sezonunda yaptıkları gibi yeniden gurbetçi isimlere yönelecekler. Şu ana kadar ön plana çıkan isimler ise Kaan Ayhan ve Kenan Karaman.

Ajans Beşiktaş'ın Aralık ayında ilk kez duyurduğu bu isimlerden biri için ihtimal sıfırlandı. Dün Beşiktaş'ın transfer listesindeki isimler arasında olan Kaan Ayhan'ın kulübü Fortuna Düsseldorf ile yeni sözleşme imzalamak için bir görüştüğünü duyurmuştuk.

İşte o görüşme bugün anlaşmaya döndü. Almanya 2. Bundesliga takımlarından Fortuna Düsseldorf, Kaan Ayhan'ın sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.

Alman ekibinden yapılan açıklamada milli oyuncunun 2019'a kadar Düsseldorf forması giyeceği belirtildi. 23 yaşında olan Kaan Ayhan, stoper ve sağ bek pozisyonlarında görev yapabiliyor. Almanya'da Düsseldorf forması giyen oyuncu, A Milli Takım'da da görev yapıyor. 

Etiketler :