Kaan Ayhan'dan ayrılık sorusuna yanıt: "Mutsuzum"

Kaan Ayhan'dan ayrılık sorusuna yanıt: "Mutsuzum"

Kaan Ayhan, ay-yıldızlı ekibin TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki antrenmanı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ajans Beşiktaş - Dünya Kupası'na katılmak içini son ana kadar mücadele edeceklerini belirten Kaan Ayhan, "Dünya Şampiyonası'na katılmak istiyoruz. Bu yolda önemli bir adım atmak istiyoruz. Bunun için 6 puanın şart olduğunu biliyoruz. O yüzden buradayız ve bunun için çalışıyoruz. Umarım bunu başarırız. Norveç ve Hollanda'da karşılaşacak. Bu iki takıma baskıyı artırmak için 3 puan şart ve mümkün olduğunca gol atmak da şart." ifadelerini kullandı.

Kaan Ayhan, İtalyan ekibi Sassuolo'da fazla forma şansı bulamamasıyla ilgili olarak ise, "Ben de evde oturduğumda böyle şeyleri çok düşünüyorum. Bir yandan mutsuzluk var, o takımda oynamayı hak ettiğimi düşünüyorum, biraz inişli çıkışlı gidiyor o yüzden mutsuzdum. Hocam da kulüp de bu durumu biliyor. Ben yeni de çalışmaya devam ediyorum, inşallah bu durum değişir." değerlendirmesinde bulundu.

Kaan, "Sassuolo'daki bu durumun ocak ayında takım değiştirmene sebep olur mu?" sorusuna ise, "Bu konularla ilgili fazla düşünmedim. Hayırlısı neyse o olur inşallah." yanıtını verdi.