Kadın basketbol takımı yemekte buluştu

Kadın basketbol takımı yemekte buluştu

Beşiktaş yönetici Cihat Kumuşoğlu’dan kadın basketbol takımımıza moral yemeği...

Cihat Kumuşoğlu (Basketbol, Akatlar Spor Salonu'ndan Sorumlu, ​İcra Kurulu Üyesi.), Kadın Basketbol Takımımıza Kanyon Escale Restoran’da bir moral yemeği verdi.

Yemeğe; Hakan Özköse (Pazarlama ve Sponsorluklar, Dernekler ve Taraftar ile Pendik Tesisi'nden Sorumlu.), Kadın Basketbol Takımımızın Başantrenörü Aziz Akkaya ve Kadın Basketbol Takımımızın oyuncuları katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Cihat Kumuşoğlu (Basketbol, Akatlar Spor Salonu'ndan Sorumlu, ​İcra Kurulu Üyesi.), takımımızın son aldığı galibiyetten dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Galibiyetlerin devamını bekliyoruz. Kızlarımızla gurur duyuyoruz. Kadın Basketbolunda iyi noktalara gelmek için gayret ediyoruz” diye konuştu.

Hakan Özköse (Pazarlama ve Sponsorluklar, Dernekler ve Taraftar ile Pendik Tesisi'nden Sorumlu.), internet sitemize yaptığı açıklamada, “Aziz Akkaya’ya güveniyoruz. Takım daha iyi yerlere gelecek. Taraftarlarımız bize inansın ve desteklesin” dedi.

Kadın Basketbol Takımımızın Başantrenörü Aziz Akkaya, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Beşiktaş her branşta başarılı olmak zorunda. Play-off turuna kalacağız. Tekrar Avrupa kupalarında oynamak istiyoruz. Sezona bize yakışmayan şekilde başladık. Yavaş yavaş kendimizi buluyoruz. Mücadeleci bir takımız. Destekleri için Başkanımız Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ederiz.”