Kadro dışı kalan Serdar Saatçı'dan Ahmet Nur Çebi hamlesi! Son karar verildi

Kadro dışı kalan Serdar Saatçı'dan Ahmet Nur Çebi hamlesi! Son karar verildi

Beşiktaş’ta disiplinsizliği nedeniyle kadro dışı bırakılan genç stoper Serdar Saatçı konusunda yeni gelişmeler yaşandı. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin yanına giden Saatçı ile ilgili son karar verildi.

Ajans Beşiktaş - Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ta Serdar Saatçı ile ilgili belirsizlik son buldu. Ahmet Nur Çebi’nin yanına giden Saatçı ile ilgili karar verildi.

ALAVES'E KAYBETTİ
Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Alaves ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Mücadeleyi İspanyol ekibi 2-1 kazandı.

Alaves savunmasında doğan hatayı değerlendiren Jackson Muleka 2. dakikada takımını öne geçirdi. Alaves'in gollerini 54. dakikada Jon Guridi 66. dakikada De La Fuente kaydetti.

MULEKA'DAN AŞIRTMA GOL
Welinton'un gönderdiği uzun topa hareketlenen Muleka, savunma ile kalecinin anlaşmazlığını iyi değerlendirdi. Yerden seken topa aşırtma vuruş yapan yeni transfer kaleci Sivera'nın üzerinden topu ağlara gönderdi

SAISS OYUNA GİRDİ
Beşiktaş'ın iyileşen yeni stoperi Saiss, Alaves karşısında oyuna girdi. Saiss böylece ilk kez forma giydi. Öte yandan sözleşmesi feshedileceği iddia edilen N'Koudou, Alaves karşısında oyuna girdi.

SERDAR SAATÇI AFFEDİLDİ
Beşiktaş’ta sürpriz bir gelişme yaşandı, Başkan Ahmet Nur Çebi, disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılan Serdar Saatçı’yı affetti.

Avusturya kampında, Viktoria Plzen ile yapılan hazırlık maçında, 72. dakikada oyuna giren Serdar, 84. dakikada Teknik Direktör Valerian İsmael tarafından oyundan alındı. Hocasının bu kararını sindiremeyen genç futbolcu ise doğrudan soyunma odasına gitti. Bunun üzerine İsmael, Serdar’ı kadro dışı bıraktı. Takım, ikinci etap kamp çalışması için yeniden yurt dışına giderken, Serdar Saatçı da İstanbul’da idmanlarına devam ediyordu.

ÇEBİ'DEN ÖZÜR DİLEDİ
Siyah-beyazlı kulübün kongre üyesi Altan Akdil’in öncülüğünde, Başkan Ahmet Nur Çebi’den randevu alan Serdar, önceki gün Akdil ve eniştesi Hüseyin Bey ile birlikte kulübe gitti. Burada Başkan Çebi ile buluşan genç futbolcu, pişmanlığını dile getirip özür diledi.

ELİNİ ÖPÜP SÖZ VERDİ
Futbolcusuna adeta baba şefkatiyle yaklaşan Başkan Çebi, Serdar’a çeşitli nasihatlerde bulundu. Herkesin hata yapabileceğini ancak kimseyi dinlememesi gerektiğini dile getiren Beşiktaş Başkanı, Serdar’dan bundan böyle bu tür olaylar yaşanmayacağı konusunda söz aldı. Bunun sonrasında Ahmet Nur Çebi’nin elini öpen Serdar Saatçı, affedilmiş oldu. Genç stoper için son kararı Teknik Direktör Valerian İsmael verecek. (Milliyet)