Kadroda radikal revizyon

Kadroda radikal revizyon

Bursaspor ile yarın karşılaşacak olan Beşiktaş’ta radikal bir revizyon kararı alındı.

Dinamo Kiev maçında İskoç hakem Craig Thomson’un verdiği akıl almaz kararlar nedeniyle Şampiyonlar Ligi’ne kötü bir şekilde veda eden Beşiktaş’ta artık gözler Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’ne çavrilmiş durumda.

Yarın sahasında ligin güçlü ekipleriden Bursaspor’u konuk edecek Şenol Güneş, Ukrayna’da görev verdiği bazı futbolcuları kulübede oturtmayı düşünüyor. 6-0’lık yenilgi sonrası teknik ekibiyle bir görüşme gerçekleştiren Güneş, cezalı Quaresma’nın haricinde 4 futbolcusuna Bursa maçında şans tanımayacak.

Tosic-Atınç
Bir süredir yaptığı hataların üzerine Kiev deplasmanındaki kötü oyunu eklenince kulübenin yolu göründü. Şenol hoca, hafif sakatlığı da bulunan oyuncusunun yerine genç stoper Atınç Nukan’a şans tanıyacak.

Tolgay-Gökhan İnler
Tolgay’da son haftalarda gözle görülür düşüş söz konusu. Kiev’de ilk yarıda neredeyse sahada yoktu. Şenol hoca, güçlü Bursa orta sahasını durdurma görevini Gökhan İnler’e verecek.

Querasma-Kerim
Kiev deplasmanındaki göze batan oyunculardan biri olan Quaresma, kart cezası sebebiyle Bursa maçında yok. Güneş formayı, hızına ve çevikliğine güvendiği Kerim Frei’a emanet edecek.

Olcay-Adriano
Olcay Kiev’de eline geçen fırsatı değerlendiremedi. Çok etkisizdi. Şenol hoca Beck’i sol bekte, Adriano’yu ise açıkta görevlendirecek. Olcay’ın ise formayı geri alması için verilecek bir sonraki şansı beklemesi gerekecek.

Aboubakar-Cenk
Dinamo Kiev maçında gördüğü gereksiz kırmızı kart bardağı taşırdı. 80 bin Euro para cezasına çarptırılan Kamerunlu, bir süre yedek kulübesinde olacak. Forma takımın genç yıldızı Cenk Tosun’a emanet edilecek. (Fanatik)