"Kalbimde her zaman yer alacaktır"

"Kalbimde her zaman yer alacaktır"

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Gordon Milne, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Milne, efsane başkan Süleyman Seba'ya övgü dolu sözlerde bulundu

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta 3 sene üst üste şampiyonluk yaşayan ve Siyah-Beyazlı kulüpte adını tarihe altın harflerle yazdıran Gordon Milne, yayıncı kuruluşa özel açıklamalarda bulundu. İlk yıllarına değinen Milne, efsane başkan Süleyman Seba ile ilgili konuştu. Milne, "Beşiktaş'ta bir maç öncesi İnönü Stadyumu'nda 'Lütfen evine dön Gordon' pankartı gördüm. Yönetim kurulu toplantısına katıldım. Hakkımda tartışıyorlardı. Başkan Süleyman Seba masaya vurdu ve 'Konuşun! Hocaya hoşunuza gitmeyen şeyler sorun' dedi. Kimse konuşamamıştı" ifadelerini kullandı.
 

"BAŞARIMDA BÜYÜK EMEĞİ VAR"

Seba'nın özel bir insan olduğundan bahseden İngiliz eski teknik adam, Beşiktaş'ta elde ettiği başarısında efsane başkanın çok büyük önemi olduğunu söyledi. Milne, "Çok özel bir insandı. Başarımda emeği büyük. Desteği, hayat görüşü, yarattığı saygı ve güven ortamı.. Beşiktaş'ta uzun yıllar kalmamın sebebi de kendisidir. Liderliği çok farklıydı. Şampiyon olduğumuzda fazla ses çıkarmazdı. Kazanamadığımız zamanda da aynı şekilde davranırdı. Kalbimde her zaman yer alacaktır" açıklamasında bulundu.

Etiketler :