Kaleci transferinde flaş gelişme: Forster...

Kaleci transferinde flaş gelişme: Forster...

Kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş ve Fenerbahçe hakkında İngiltere'den flaş bir transfer iddiası geldi.

Ajans Beşiktaş - İspanyol kaleci Fabri'yi 6 milyon Euro'ya Premier Lig'in yeni ekibi Fulham'a gönderen Beşiktaş, kaleci arayışlarına devam ediyor. Yine Kameni'yi gönderip Volkan'la rekabet içinde olacak bir kaleci arayan Fenerbahçe de kaleye alternatif arıyor.

 

İngiltere basını, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin aynı kaleci için yarıştığını iddia etti.

 

Ada basınına göre Beşiktaş ve Fenerbahçe Southampton'ın kalecisi Fraser Forster'ı transfer etmek istiyor. Southampton menajeri Mark Hughes da İngiliz kalecinin kulüpten ayrılabileceğine dair açıklamada bulundu. Southampton menajeri, Fraser Foster'ın Avrupa'ya transfer olabileceğini ifade etti.

30 yaşındaki kaleci Southampton'da Alex McCarthy ve Angus Gunn'un ardından üçüncü kaleci durumuna düşmüştü. Haftada 65 bin Pound kazanan Forster'ı Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin istediği iddia edildi. Southampton menajeri Hughes, Forster'ı isteyen kulüplerin olduğunu ve iyi bir teklif gelmesi halinde bu teklifi ciddiye alacaklarını söyledi.

 

Forster'ın oynamak istediğini ifade eden Hughes, 'Forster oynamak istiyor ve ben de ona oynamak zorunda olduğunu söyledim. Yurtdışında oynamak istiyorsa bunu kabul edebiliriz' açıklamasında bulundu.

 

Futbola Newcastle United altyapısında başlayan Forster, 2012 yılında Celtic'e 2.5 milyon Euro'ya transfer olmuştu. 2014 yılında ise Southampton, 12 milyon Euro bedel ödeyerek Forster'ı kadrosuna kattı. Geçtiğimiz sezon Premier Lig'de 20 karşılaşmada forma giyen Forster, 4 karşılaşmada kalesini gole kapatırken 30 gole engel olamadı. (Fanatik)