Kalinic: ''Bonservisimi alıp geleceğim''

Kalinic: ''Bonservisimi alıp geleceğim''

Süper Lig için geri sayım sürerken, transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Yıldız futbolcuyu teknik direktör Sergen Yalçın veto etti.

Ajans Beşiktaş - Özellikle sağ bek ve forvet transferine yoğunlaşan Beşiktaş'ta transferde talip olunan oyuncularla ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. İşte transferde son durum...

500 bin euroya kiralanacak 

Siyah-beyazlılar, Antalyasporlu Nazım Sangare’yi kadrosuna katmak için önemli yol kat etti. Kartal, oyuncuyu 500 bin euroya kiralayıp önümüzdeki yıl satın alma opsiyonlu olarak oyuncuyu kadrosuna katacak.

Maaşı 600 bin euro

Oyuncunun maaşı ise Antalyaspor’da kazandığı 600 bin Euro olacak. Transferin son imzalara kaldığı öğrenildi. Milli oyuncunun önümüzdeki hafta açıklanması bekleniyor.

Aboubakar'da şok gelişme

Beşiktaş’ın transferinde sona geldiği Aboubakar ile ilgili şok bir gelişme yaşandı.

Sergen Yalçın sakatlığından dolayı istemiyor 

Oyuncu geçtiğimiz hafta Porto ile olan sözleşmesini feshetmişti. Bu gelişme Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandırmıştı. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın Kamerunlu forvetin dizindeki sakatlığından dolayı bu transferi düşünmediği öğrenildi.

'Bonservisimi alıp geleceğim' mesajı... 

Beşiktaş’ın uzun süredir ilgilendiği Kalinic’in transferinde artık sona gelindi. Hırvat oyuncunun Beşiktaş yönetimine yolladığı haberde, ''Bonservisimi alıp geleceğim'' dediği öne sürülüyor.

Transferin son günlerinde imzaların atılacağı iddialar arasında. (Milliyet - Nergis Aşkın)

Etiketler :