"Kalite farkı"

"Kalite farkı"

Vatan gazetesinden Ömer Güvenç Beşiktaş - Partizan mücadelesini değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Beşiktaş, Sırbistan temsilcisi Partizan ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 3-0 kazanan Beşiktaş, adını UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara yazdırmayı başardı. Beşiktaş'ın gollerinin iki tanesi Pepe attı. Diğer gol ise Oğuzhan Özyakup'tan geldi.

 

İşte Ömer Güvenç'in yazısı:

BEŞİKTAŞ, rakibi Partizan’ı 3-0 yenerek gruplara kaldı. Fazla abartılacak bir şey yok. Biz bu takımı karada, havada, denizde, uzayda her türlü yeneriz. Neden mi? Çünkü Partizan’dan çok daha iyi takımız. Neden mi? Kaliteli futbolcularımız çok daha fazla. 3-0 kazanmamıza rağmen çok iyi futbol oynadığımızı söyleyemem. Çünkü Beşiktaş bu futbolcularla çok daha iyi bir futbol oynayabilecek kapasitede. Neredeyse tüm futbolcular görevlerini yaptılar. Sadece Larin çok etkisizdi. Aslında dün Beşiktaş ona göre de bir futbol oynamadı. Sağdan, soldan yeteri kadar orta gelmedi. Gelen ortalar da kötüydü. 
 
OYNANAN futboldan çok Beşiktaş attığı gollerle ön plana çıktı. Pepe’nin 2 golü ve Oğuzhan’ın baştan paçaya kadar dökülen futbolcululuk kalitesi. Tabii Oğuzhan’ın attığı golde Larin’in asistini de alkışlayalım.
BİR paragraf da Medel’e ayırmak istiyorum. Adam ahtapot gibi. Kaç tana kolu, ayağı var çözmek mümkün değil. Adam her zaman her yerde. 
 
BEŞİKTAŞ rakibine neredeyse 90 dakikayı pozisyon vermeden tamamladı. Bu da 3 farklı kazanmak kadar önemli.