Karius FIFA’ya başvurdu, yönetim rest çekti!

Karius FIFA’ya başvurdu, yönetim rest çekti!

Loris Karius, sezonun tamamlanmamasına rağmen primlerle birlikte olan 1 milyon Euro’luk ücretini isteyip FIFA’ya başvurdu. Beşiktaş yönetimi, “Geçmiş ödemelerini yapalım, oynanmayan maçların ücretini vermek haksızlık olur” diyerek rest çekti.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta son 1 hafta içinde Loris Karius'un alacaklarıyla ilgili çıkan kriz gündeme oturdu. Performans olarak başarısız bir yılı geride bırakan Karius, primler dahil 1 milyon Euro'luk alacağını sezon bitmeden siyah-beyazlı yönetimden talep etti.

Corona virüsü salgını nedeniyle liglere ara verilmesi ve ortaya çıkan belirsizlikten dolayı yönetim, Alman kalecinin bu isteğine karşılık vermedi.

ÜLKESİNE GİTMEDİ

Beşiktaş yönetimi, Karius'a “Geçmişten kalan ödemelerini halledelim. Oynanmayan maçların ücretini veremeyiz. Bu belirsizlikte haksız bir ödeme olur” diyerek rest çekti. FIFA, mevcut dönemde tüm dünyada yaşanan kriz nedeniyle futbolcu ödemelerinde kulüplerin yanında olduğunu belirtti. Yönetimin, karantina dönemini ülkesinde geçirmesini önerdiği Karius'un, alacakları nedeniyle İstanbul'da kaldığı öğrenildi. İki tarafın da 10 günlük süresi var, bu dönemde bir çözüm yolu bulunacak.

SERGEN YALÇIN’IN GÖZÜNDEN DÜŞTÜ

Karius'un alacakları nedeniyle Beşiktaş'ı sıkıntıya sokmasının ardından Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın da tavrı net. Yalçın, liglere verilen aranın bitmesinin ardından kalan 8 maçta Alman kaleciye şans vermeyi düşünmüyor. (Sözcü - Ali Aydın)

Etiketler :