Karius: "Hata varsa hepimizin"

Karius: "Hata varsa hepimizin"

6 haftalık galibiyet serisinde yaptığı kurtarışlarla kilit rol oynayan Karius, derbide ise taçtan yenilen gollerle yıkıldı. Her şeye rağmen takım arkadaşlarına sahip çıkan Alman kaleci, “Hata varsa, bu hepimizin hatasıdır." dedi.

Ajans Beşiktaş - Galatasaray maçında kalesinde 2 gol gören ancak 2 golde de hatası bulunmayan Loris Karius, 90 dakika sonrasında büyük üzüntü yaşadı. Karşılaşmanın ardından Nevzat Demir Tesisleri’nde takım arkadaşlarıyla birlikte derbiyi değerlendiren Karius, “Maça doğru başladık. Bence çok da iyi oynadık. Ama bazı faktörler yüzünden konsantrasyon düşüklüğü yaşadık. Çabuk kart gösterilmesi bizi yordu ve konsantrasyonumuzu düşürdü. Rakibimiz ile her şeye rağmen başa baş mücadele ettik” ifadelerini kullandı.

‘Hepsini kazanalım’

Taçtan yedikleri gollere dikkat çeken Karius’un, “Hatalar yaşandıysa, bu hepimizin hatasıdır. Futbolda maç hep birlikte kazanılır, hep birlikte kaybedilir. Önümüzde daha 3 maç var. Biz hepsini kazanalım yeter. İnanıyorum ki Şampiyonlar Ligi’ne gideceğiz” dediği öğrenildi. (Fanatik)